2777
2789

به نظرتون دیگه چه کار کنم ، دلم میخواد زود نتیجه بگیرم ، وقتی بچه هام تو ی جمع هستند خیلی دوست دارند با بچه های دیگه بازی کنند اما نمی تونند حرف بزنند و های و هوی میکنند بچه ها میرن ، من خیلی غصه می خورم،  میگم میشه اینا هم یه روز مثل بچه های عادی بشن 

به نظرتون دیگه چه کار کنم ، دلم میخواد زود نتیجه بگیرم ، وقتی بچه هام تو ی جمع هستند خیلی دوست دارند ...

سه چهار ماه زمان بزار و فرصت بده زود نتیجه میگیری 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخی چقدر بنظرم پسرات ناز میان. این بچه ها اینجورین دیگه غصه نخور نه که بی خیال باشی دکتر اینارو برو ...

من یه دختر ۸ ساله و یه پسر ۱۹ ماهه دارم 

دخترم درگیر بوده و هست واقعا فرشته ست تا قبل از مدرسه کلک زدن و دروغ گفتن بلد نبود آخه انگار تو ذاتشون نیست و دیر یاد میگیرن😂

اونموقع ها واقعا فرشته بود الان هبوط کرده و فرشته ی زمینی شده

🖤 
این عالیه.  من که شک دارم پسرم حتی ۵ دقیقه اجازه بده کسی باهاش در ارتباط مستقیم باشه.  پ ...

ان شاءالله  به زودی حرف می زنند پسر بزرگترم تو دوسال و دوماه یهو کامل و جمله به حرف افتاد ، نگران نباش ،

ببخش عزیزم منم نگران دخترم هستم میشه بیشتر از علایم پسرت بگی ببخش میپرسم فقط از رو نگرانی میپرسم

دیر راه افتاد دیر حرف زد خیلی به ساعت و اعداد علاقه داشت و داره ارتباط منطقی با همسالاش نگرفت و الانم نمیگیره گاها احساس بدی به درد و اینا داره همکاری با دکتر نداره 

ان شاءالله  به زودی حرف می زنند پسر بزرگترم تو دوسال و دوماه یهو کامل و جمله به حرف افتاد ، نگر ...

جنبه ارثی خیلی مهمه

هر روز صبح یا عصر ببرشون پارک 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من فکر میکنم بچه های شما نقص توجه دارند چون دقت نمی‌کنند یاد نمیگیرند مشکل مشابه اینو پسرجاریم داشت تا تقریبا هفت سالگی بسیارنامفهوم حرف میزد فوق العاده لج باز بود و تشخیص بیش فعالی ونقص توجه براش دادند بچه های شما بی‌قراری هم دارند؟ اینکه مثلا سفره نتونند بشینند یابرای چند دقیقه یک جا بند بشند؟ وقتی باهاشون حرف میزنی به صورتتون نگاه میکنند و اینکه هردو درتأخیر کلامی دریک سطحند یا یکی بهترودیگری ضعیفتره؟ 

به نظرتون دیگه چه کار کنم ، دلم میخواد زود نتیجه بگیرم ، وقتی بچه هام تو ی جمع هستند خیلی دوست دارند ...

اخی مثل پسر من هیچ بچه ای دوستش نداشت چون حرف نمیزد طردش میکردن بچه ها حالا خوبه مال شما دوتان بچه من تنها بود بدتر میشد روحیه اش میرفت سمت بچه ها زبون نداشت واسه ارتباط اونارو میزد هی چه روزایی کشیدم

من فکر میکنم بچه های شما نقص توجه دارند چون دقت نمی‌کنند یاد نمیگیرند مشکل مشابه اینو پسرجاریم داشت ...

نقص توجه دارند اما بیش فعالی نه کا ملا نیم ساعت پشت میز میشینن و به حرف های مربیشون گوش میدن ،بی قراری ندارند سر سفره میشینن اگر گرسنه باشند خودشون غذاشون رو کامل میخورند ، اگر نه خودم بهشون میدم