2777
2789
پس نگران نباش وقتی همه چی سالم بود ، صبر داشته باش

اخه هیچ درکی ازمحیط اطرافش نداره هر کلمه ای که یادمیگیره بعد چند روز فراموش میکنه کاردرمانی وگفتار درمانی خواستم شروع کنم دکتر گفت تشنجاش بیشترمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام استارتر جان من ی مدت نی نی سایت میخوندم ولی اکانت نداشتم الان سوال شما رو  دیدم تصمیم گرفتم بیام و بهتون پاسخ بدم مادر مهربون من گفتار درمانم ...وجود ارتعاش اضافی در نوار مغز میتونه دلایل مختلفی داشته باشه اما اگه همراه با فراموشی مطالب اموخته شده میشع ب علت تشنج یاشه آبا فرزندانتون ابریزش دهان دارن؟ عضللن تاحیه زبان و لب ها شل هس؟ حتما از دکتر در مورد تشنج بپرسید و اینکه چرا دارو تجویز کردن؟ گفتین چ داروهایی استفاده میکنن؟ 

باز هم خداروشکر

خیلی ناراحتم داره دوسالش میشه اما نمیتونه حرف بزنه درست حسابی 😭😢

ان شالله پسرات بحق این شبهای عزیز زودتر حرف بزنن دلت شاد بشه توروخدا براپسرمنم دعا کنی

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
سلام استارتر جان من ی مدت نی نی سایت میخوندم ولی اکانت نداشتم الان سوال شما رو  دیدم تصمیم گرفت ...

ممنونم عزیزم

تا حالا تشنج نداشتند

آبریزش دهانی نداشتند و ندارند 

و عضلات لب و .. فکر نمیکنم شلی داشته باشه ، به نظر نمیاد کسی هم چیزی نگفته

والپروات سدیم روزی سه سی سی می خوردند الان بعد چهارماه شده ۱ و نیم سی سی ماه دیگه باید نوار بگیرم تا اگه خوب باشه دارو قطع بشه

میشه منو راهنمایی کنید