2777
2789
ممنونم عزیزم تا حالا تشنج نداشتند آبریزش دهانی نداشتند و ندارند  و عضلات لب و .. فکر نمیکنم ...

بعضی از اتواع تشنج ساب کورتیکال هستند یعنی علامت ظاهری ندارند ک شما متوجه بشید تنها در نوار مغز مشخص میشه ..علت تجویز والپرات رو از دکتر پرسیدین؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام استارتر جان من ی مدت نی نی سایت میخوندم ولی اکانت نداشتم الان سوال شما رو  دیدم تصمیم گرفت ...

سلام

عزیزم چقدر خوبه که کاهی بیاید اینجا به مادرها دلداری بدید

ان شاءالله همیشه موفق باشید

🖤 
سلام عزیزم چقدر خوبه که کاهی بیاید اینجا به مادرها دلداری بدید ان شاءالله همیشه موفق باشید

مرسی ممنون بیشتر از دلداری دوس دارم مشاوره بدم چون متاسفانه باورهای خیلی لشتباهی درمورد گفتار و تاخیر کلامی وجود داره مث دادن تخم کفتر ب کودک 😏😏😏😏😏

عزیزم پس هنوز حرفه ای نشده😉

این بچه  ها اگه درک بشن از طرف والدین به یه جایی میرسن انیشتین تا چارسالگی حرف نمیزده ادیسون را از مدرسه بیرون کردن و گفتم کودنه  میبینید که دنیارا اینا ساختن خخخخخ

نگفتند

والپرات عموما برای تشنج تجویز میشه...حتما علت رو جویا بشید از دکتر..در مورد وضعیت درکی  فرزاندنتان درک جمله درک کلمه درک درخواست دارند؟ الان بیانشون در چ سطح هست؟ 

مرسی ممنون بیشتر از دلداری دوس دارم مشاوره بدم چون متاسفانه باورهای خیلی لشتباهی درمورد گفتار ...

واقعا لطف میکنید

من خودم هم همین کارو کردم انقدر به همسرم گفتم تاثیری نداره گفت تو که اینهمه دکتر میبری گفارو کاردرمان میبری اینم بده

گفتم اگه ندم ناراحت میشه منم میدادم بهش

🖤 
والپرات عموما برای تشنج تجویز میشه...حتما علت رو جویا بشید از دکتر..در مورد وضعیت درکی  فرزاندن ...

درخواستشون اشاره همراه با کلام نامفهوم

درک کلمه یعنی اشیا و حیوانات و میوه ها و تعداد زیادی از افعال رو از روی کارت می شناسه اما در زندگی روزمره کمتر