nasikhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 463 عنوان عرووووس😑 505 بازدید | 49 پست خانوما یه لحظه میاین تاپیکم؟؟لطفا دنیای من همسرم❤خدایاخودت پشت وپناهمون باش 1398/03/04 | 02:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
benay عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 3195 جان دل؟؟ عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
بانوسلین عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 980 جونم گر درمشکلی سخت گرفتار شدی بخوان این ایه 70مرتبه بگویا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَالزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی (بسیار مجرب است، تجربه شده است)برای حاجت دل منم صلوات بفرستید وبادل مهربونتون بگید انشالله😔
nasikhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 463 واقعا دیگه نمیدونم ازدست این عروس منو بیچاره مادرمو وخواهر و داداشم چیکارکنیم؟؟ دنیای من همسرم❤خدایاخودت پشت وپناهمون باش
zendegimmmm عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 1847 بفرمایییدعروس؟... به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺
nasikhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 463 نزدیک دوساله ازدواج کردن از روز اولی ک نامزد شدن مدام جنگ و دعوا داشتنهمیشه میگفت باید حرف حرف من باشهباید لباس و طلای انچنانی باشهباید عروسی فلان تالارباشهبردارم بیش ازنهایت دوسش داره همون روزای اول گفت دخالت نکنین بالاخره یبارعروس میشه وارزوداره دنیای من همسرم❤خدایاخودت پشت وپناهمون باش
zendegimmmm عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 1847 واقعا دیگه نمیدونم ازدست این عروس منو بیچاره مادرمو وخواهر و داداشم چیکارکنیم؟؟ بگیرین چهارتایی تا جایی که جا داره بزنینشش😩اعصابم خورده🤭 به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺
mhima عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 4132 این تازه واردارو نمیشه اعتماد کرد حرفاشونو البته ببخشیدا اسیمن رفتم بیرون🙄😕 عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐
77bahare66 عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 890 نزدیک دوساله ازدواج کردن از روز اولی ک نامزد شدن مدام جنگ و دعوا داشتن همیشه میگفت باید حرف ... عروس منم همین بودهمه چیومارک میخواست کاری نمیشه کردگلم کسی که چشمودلش سیرنباشه همینه باردارنیستم.برای رسیدن به خواستهامه
zendegimmmm عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 1847 این تازه واردارو نمیشه اعتماد کرد حرفاشونو البته ببخشیدا اسی من رفتم بیرون🙄😕 یکروزی همه تازه وارد بودنا😉😉😉یکدفعه که با ده تا تاپیک وده هزار پست وارد نمیشن 😊😁😁😁 به خدایت نگو مشکل بزرگی دارم..به مشکلت بگو خدای بزرگی دارم😊🌹😊اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم🌺