2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ماهم نمیگیم میگه وظیفتونه ماهم بخاطرزندگی داداشمون حرفی نمیزنیم.اون دیده که داداشتون چقدردوستش ...

اره یبار خواهرم‌گفت 

زنداداش بهتره کمی به زندگیت برسی یه سروسامونی بدی 

به داداشم‌گفته بود تومیری سرکارچه میدونی خواهرات از سر حسادت‌چه  حرفایی بهم‌میزنن

بخدا مادرم یبارسکته کرد از بس که برای عروسی بهمون فشار اووردن هنوزم که هنوزه نتونستیم خودمونو جمع وجورکنیم

دنیای من همسرم❤خدایاخودت پشت وپناهمون باش
چه‌جوری آشنا شدن؟ به نظرم الان نمی‌تونی کاری کنی. الان دیگه ازدواج کردن.

متاسفانه فامیل هستیم

دخترداییم هستن این‌خانوم

منم تازه ازدواج کرده بودم زیاد میرفتم خونه مامانم بعد خانواده شوهرم بهش گفته بودن چه خبره انقد میره خونه مادرش فقط باید هفته ای یه بار بره دیگه شوهرم اومد گفت هفته ای یک بار شنبه ها برو خونه مامانت 

این نیز بگذرد...                                   
خب شاید قهر کرده وگرنه آدم یه هفته که نمیره بمونه خونه پدرش

نه بابا شب به شب که داداشم میاد خونه زنگ‌میزنه کلی وسیله درخواست میکنه ازخوراکی بگیر تا نون و ماست اینا

داداشمم میبره اونارومیده میاد خونه پدرم

اونم چون از شهرستان براشون مهمون اومده رفته خونه پدرش ک مادرش دست تنهانمونه

منم تازه ازدواج کرده بودم زیاد میرفتم خونه مامانم بعد خانواده شوهرم بهش گفته بودن چه خبره انقد میره ...

میدونی اجی تعجب میکنم

بعضی ازمردا انقدر بداخلاقن که نمیشه باهاشون حرف زد توهمین سایت چقدر دراین مورد تاپیک خوندم اما برادرمو که‌میبینم اصلا شاخ درمیارم که این چه وضعشه؟

باورتون نمیشه وقتی زنداداشم‌میادخونمون‌ میخوادکاری کنه داداشمو صدامیکنه که عزیزم بیاکمک دوتایی انجام بدیم😑

اره یبار خواهرم‌گفت  زنداداش بهتره کمی به زندگیت برسی یه سروسامونی بدی  به داداشم‌گفته ب ...

دقیقاماهم همینجوری بابام تایک سال مونده بودبراخرج همه چیو مارک میخواست نمیدونم چمدون ترک وچیو.ولی گلم زندگی داداشته بایدباداداشتون حرف بزنیدکه زیادخودشوول نکنه یکم مردباشه بتونه جلوزنش وایسته 

باردارنیستم.برای رسیدن به خواستهامه
 زنداییت هیچی بش نمی‌گه؟

اگه میگفت که وضع زندگیش بهتر بود

منم خواهرم ازدواج کرده و من نامزدم مادرمم دیگه توان سابق ونداره

اما خب دلمون برای داداشم میسوزه که اینطور اسیرشده

میدونی اجی تعجب میکنم بعضی ازمردا انقدر بداخلاقن که نمیشه باهاشون حرف زد توهمین سایت چقدر دراین مور ...

نمیدونم والا چی بگم من شوهرم وقتی خانوادشو دعوت میکنم میگه اصلا منو صدا نکن که برا کاری کمکت کنم مامانم اینا ناراحت میشن😶😐

این نیز بگذرد...                                   
دقیقاماهم همینجوری بابام تایک سال مونده بودبراخرج همه چیو مارک میخواست نمیدونم چمدون ترک وچیو.ولی گل ...

داداشم میگه خیلی باهاش حرف زدم که خانومم بیایکم به فکرزندگی باشیم  من دوس دارم وقتی میام خونه توباشی باید پیشرفت کنیم امامیگه همیشه درجوابم‌میگه قرارنیس باازدواج من ازادی و تفریحمو ازدست بدم...بخدادیگه کلافه شدیم

نمیدونم والا چی بگم من شوهرم وقتی خانوادشو دعوت میکنم میگه اصلا منو صدا نکن که برا کاری کمکت کنم مام ...

بفرما

اونوقت زنداداش منم‌میگه پاشو بیادوتایی انجام بدیم

تازه داداشه هم‌میره

اگرهم نره مادرم میگه پاشو بروکمک زنت

بفرما اونوقت زنداداش منم‌میگه پاشو بیادوتایی انجام بدیم تازه داداشه هم‌میره اگرهم نره مادرم میگه ...

اینش عیب نداره....بقیشم بیخیال گیر ندین خدا بزرگه

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....