2777
2789
عنوان

تواین شب عزیز از خدا چی میخاید؟!!

271 بازدید | 36 پست

من خودم میخام ک خدا خودش مشکلات همرو حل  کنه منم جزو اونا دوس دارم بعد ۴سال عقد خانومه خونه ی خودم بشم 

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دل همه شاد شه 🍃💚 همه ادما طعم خوشبختبو بچشن طعم حال خوبو 🍁 و زندگی همه غرق شادی و ارامش بشه انش ...

انشالله

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

واقعا فقط ازش میخوام

دوسم داشته باشه ومنوبابت سهل انگاریام ببخشه

گرفتاری هامو بیخیال

فقط میخوام خداعاشقم باشه وبیشترحسش کنم(منظورم ازحس برآورده شدن آرزوهام نیس)

واقعابفهمم ازم راضیه

خیلی عذاب وجدان دارم که ازمحبت خدا سو اسفاده نکنم

سیندرلا هستم کفش ملی من توقصرجامونده ولی  شاهزاده هنوز نیومده پسش بده!!! این نرماله؟!
فقط یه نی نی فقط 😢 خواهش میکنم تو این شب عزیز دعام کنین منم دعاتون میکنم

ایشالا عزیزم

وضع نابسامان که به همه فشااار اورده درست بشه و همه مریضا و بداخلاقا شفا بگیرن و ی زن توانمند بشم با تمام اون نقشه ها و اهدافی که واسه اینده ام دارم همه اش برام محیا بشه...امین