بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من امسال بعد از 12 سال صبرم تهش رسیده یه بچه میخوام که آگه زنده هم نموند نمونه ولی بیاد چند ماهی تو شکمم باشه تا یه تغییر تو زندگیم بشه یه امید واهی هم باشه بیاد تو زندگیم حتی برا چند ماه
ازخدامیخوام به حق فرق شکافته امام علی که همه حاجت رواوعاقبت بخیربشن .اونایی که بچه ندارن دامنشون سبزبشه اونایی که بچه دارن ازش خیروخوشبختی وسلامت ببینن .عزیزهمه درپناه امام زمان سالم وسلامت باشه .امیدهیچکس ناامیدنشه .دل همه شادبشه بحق همسرعلی
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
نه لتروزول این ماه استفاده کردم ب همراه امپول یه کوچولو تخمدونم تنبله ..دکتر گفته این ماه شانس بارداریت بالاست دو روز دیگه موعدمه..یعنی میشه باردارباشمو و دیگ اینهمه غم و غصه تموم شه هوووف😖
من امسال بعد از 12 سال صبرم تهش رسیده یه بچه میخوام که آگه زنده هم نموند نمونه ولی بیاد چند ماهی تو ...
عزیزم واقعا دلمو خون کردی و ناخوداگاه گریم گرفت امیدوارم خداااااای بزرگ صداتو همین لحظه شنیده و ی نی نی سااالم و زیبا بهت میده که تا اخر خوشبختیشو و موفقیتشو میبینی...مطمین باش گلم...انشالا که بیای بگی ی تو دلی داری برات قدر خوتدم و صلوات فرستادم
مشکل طلاق خواهرم و خوبی و آسونی حل بشه.کارخوب گیر داداشم بیاد خانواده هام همیشه تنشون سالم باشه و مشکل منو شوهرم حل بشه
عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂 عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم