2777
2789
عنوان

اگه خواهرشوهرتون بهتون این حرف رو بزنه شماها ناراحت نمیشین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 30 پست

حرف جالبي نبوده اصلا اما تو دخالت نكن بزار شوهرت اگه دوست داره بهش تذكر بده خداي نكرده هي به شوهرت بگي نگو ميگه دور از جونت شايد زنم خوشش اومده ازش تعريف كردن مردا تو اينجور وقتا مغزشون كار نميكنه ... تو دخالت نكن ... كار خواهر شوهرتم خيلي بد بوده كه به جايي به پسرش بگه عزيزم حرف درستي نميزني حتي اگه بي منظور بزنه اومده جلو شوهر شما با اين جزييات تعريف كرده 

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرزاده شوهر منم به شوهرم گفت خوش ب حالت با این زنی ک داری من دوس داشتم زن داییو بگیرم😐منتها اون۶ سالشه😂😂😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

بابا اون از رو هیزی نگفته اگه هیز بود ب مامانش نمیگفت و مامانش بیاد ب شما بگه چرا جو میدید فاز ایناییو ک میگن حجابتو رعایت کن نمیفهمم حالا گیرم این بچه خواهر شوهرش هیز باشه این خودشو اذیت کنه به خاطر اون چرا این فرهنگ جا نمیوفته که مردا جلو نگاه بدشونو بگیرن اگه اون هیز باشه این خانوم چادرم سرش کنه بازم تصورش میکنه جهان_سومی_نباشیم#  

مرا عهدیست با جانان❤😚
نه ناراحت نمیشم از رو دوست داشتن و سادگی گفته همین به شوهرتم بگو هیچی نگه چون واقعا باعث میشه از چ ...

منم میگم پسرش ساده هست من وقتی ازدواج کردم  اون دوازده سالش بود و تو چشم من واقعا همون بچه هست 

شوهرمم میگه از این به بعد درست و حسابی لباس بپوش اما من عمرا به خاطر یه حرف اون پیرزنی لباس بپوشم

من تازه عروسی کرده بودم.عمه بی عقلم تو عروسی پسر خودش یهو برگشت به مامانم گفت ،پسر من عاشق دختر تو بود😮😮😮تا به خودمون اومدیم دیدیم دخترتو شوهر دادی.پسرم تا مدتها افسرده بود.مادرشوهرمم شنید😑😑ناراحت شده بود.حقم داشت بخدا

سر این قضیه بابام یه دعوای حسابی با خواهرش انداخت و حالشو جا اورد.فک کن ادم چقد باید احمق باشه که تو شب عروسی پسرش اینجور حرف بزنه.بخدا من و پسر عمم سالی یه بار همدیگه رو به زور میدیدیم.هم اون کم رو و مثبته هم من خجالتی بودم.من اصلا نمیدونستم دوسم داره

Kiziim
خواهرشوهرت خیلی بیشعوره که این حرف رو زده بدترش اینکه جلو شوهرت گفته!!! از این ب بعد شوهرت بهش بد ب ...

خواهرشوهرم خیلییی رک هست هر چی باشه تو روی همه میگه اصلا هم ترس نداره 

خواهرشوهرم خیلییی رک هست هر چی باشه تو روی همه میگه اصلا هم ترس نداره 

هرچقد هم رک باشه.بازم باید بفهمه چی میگه

قرار نیست هرچی دهنش درمیاد رو بگه

مطمئنم اگه دیگه ببینیش حس بدی بهت دست بده😬

شوهرت درست میگه. بزار دعوا بشه، اصلا مهم نیست. مطمئن باش پسره همه جوره زیر و بالات کرده که این حرف ر ...

نه بابا‌اون صد تا دوست دختر داره  بیکار نیست بیاد به من گیر بده که

نه بابا‌اون صد تا دوست دختر داره  بیکار نیست بیاد به من گیر بده که

پس جنس مردارو نمیشناسی عزیزم. بزار شوهرت تصمیم بگیره. خیلی از مردا هستن که زن و بچه دارن، به قول شما 100 تا دوست دختر هم دارن ولی بازم وقتی یه زن دیگه رو میبینن چشمشون دنبال اون زنه راه میفته. ادم تا چشمش دنبال کسی نباشه و به کسی توجه نکنه نه میتونه در مورد اندام کسی نظر بده نه پاهاش