2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😭😭😢😢

394 بازدید | 37 پست

سلام خانوما امشب خونه ی برادر شوهرم افطآری دعوت بودیم بعد شوهرم و دامادش هم یه جا کار میکنن بعد با هم دیگه با ماشین دامادش رفتن دنبال خواهرشوهر بعد از آنجا آمدن دنبال من که بریم ما ماشین نداریم و با ماشین خواهرشینا یا برادرشینا میریم جایی و میایم  سر کوچک یه جایی هست که همیشه آگه بیتم دنبالمان یا برسونمون  آنجا پیاده میشیم یا سوار میشم بعد یه بار یه جای دیگه وایسادیم آمدن دنبالمون  بعد من قبل  اینکه بیان تلفنی  به شوهرم گفتم آنجا که همیشه پیاده میشیم وایمیسم  شما بیاین بریم بعد من حدودا ده دقیقه اینا وایسادیم دیدم نیومدن بعد شوهرم زنگ زد گفت پس کجا وایسادی منم گفتم همو جای همیشگی نگو آقا فکر کرده اونجایی که یه بار سوار شدیم من گفتم بعد آنقدر عصبانی بود که نگو برگشت پیش اونا گفت که زنا که آدم میشن نمیدونم اونا هم برگشتن به شوهرم گفتن که جایی که پیاده میشیم همیشه همو جایی که زهرا( من) میگم هستش خیلی ناراحت شدم شدید بغض کردم به خاطر حرفش و رفتارش آخه تا حالآ هیچی به من پیش کسی نگفتی هیچی خیلی ناراحت ازش 

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرفش بدبوده ولی شمابایدباسیاست ومظلومیت بهش بگی که پشیمون بشه ازحرفش وگرنه لج میکنه بدتر

یعنی چیکار کنم؟

شما حق داری ناراحت بشی .انشااله خدازودتر به خودتون ماشین بده .اونم حتما از اینکه با ماشین اونا جایی میرید ناراحته وجلو اونا خجالت میکشه شما نادیده بگیر  خوبه که همیشه اینکارو نمیکنه بعضیا دائم این رفتارا رو با خانمشون دارند

منم حوصله همسرم ندارم. خیلی دوستش دارم.  اما توی تصمیمات جدی که میشه. حرفم حساب نیست. اصلا. کار ...

مثلا تو چیا؟

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
شما حق داری ناراحت بشی .انشااله خدازودتر به خودتون ماشین بده .اونم حتما از اینکه با ماشین اونا جایی ...

مرسی عزیز