2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😭😭😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 37 پست
ازندگی اون موقعی که آمدیم و حتی هون تو مهمونی باهاش حرف نزدم به نظرتون باهاش چطور رفتار کنم الان؟

به نظرم قهر نکن جوری که جوابشو ندی...قهر ٬خانم رو از چشم مرد میندازه.فقط خیلی سرسنگین باش مثلا جواب سؤالاشو بده اما کوتاه وتلگرافی

به نظرم قهر نکن جوری که جوابشو ندی...قهر ٬خانم رو از چشم مرد میندازه.فقط خیلی سرسنگین باش مثلا جواب ...

مرسی از راهنماییت

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازندگی اون موقعی که آمدیم و حتی هون تو مهمونی باهاش حرف نزدم به نظرتون باهاش چطور رفتار کنم الان؟

من شده دعوای سختی با شوهرم داشتم اشکم در اومده مهمونی رفتم مجبوری یه لحظه هایی خب دعوتی یا مهمون میاد همچین هر دوتامون نقش بازی میکنیم و باهم هر و کر راه میندازیم ک مثل همیشه شادیم مثلا و هیچکس نمیفهمه قهر بودیم قربون صدقه هم میریم عزیزم خانومم ولی مهمون ک میره ادامه ی قهر  

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
تو جمع هیچوقت ناراحتیتو از شوهرت و حرفش بروز نده با سیاست باش محکم باش پشت سر اتمام حجت کن قاطع ولی ...

مرسی از راهنماییت

من شده دعوای سختی با شوهرم داشتم اشکم در اومده مهمونی رفتم مجبوری یه لحظه هایی خب دعوتی یا مهمون میا ...

آفرین چه باسیاست

آفرین چه باسیاست

آخه شوهرم بدش میاد بقیه از زندگی ما سر در بیارن ب هیچکس مربوط نیس قبلا هم من بی سیاست بودم نامزدی جلو بقیه سر نامزدم داد میزدم البته یکی دو بار پیش اومده اون عصبی میشد ولی میزد فاز شوخی مثلا زن و شوهر شوخی داریم!!!یا مهربون جواب میداد بعد میگفت چرا تو جمع اینجوری کردی؟منم دیگه تو جمع کاملا مهربونم اونم کاملا آرومه موردی باشه با گوشی پیام میدیم تو جمع یا بعدا تذکر میدیم

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
آخه شوهرم بدش میاد بقیه از زندگی ما سر در بیارن ب هیچکس مربوط نیس قبلا هم من بی سیاست بودم نامزدی جل ...

آفرین چه خوب امیدوار همیشه شاد باشید❤

آفرین چه خوب امیدوار همیشه شاد باشید❤

همچنین شما دوست خوبم