2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😭😭😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 37 پست
به نظرتون پیش اونا خیلی بد بود این حرفش دارم میمیرم از ناراحتی؟

بله 

اول شخصيت خودشو كوچيك كرد چون بقيه هم فهميدن مكاني كه شما گفني درست بود ،بعد شما

به اميد خدا ماشين دار بشين عزيزم

اما نزار باهات اينطور رفتار بشه

منم امشب دلم گرفته ازدست شوهرم مادرم خودم زن عموم خالم مخصوصا زن عموم و زبون تلخش

خدا باید به زنا یه فلش فولادی یه اعصاب فولادی میاد از دست این مردا

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چیکار کنم؟

بگی من سرجای همیشگی بودم واشتباهی نکردم ولی انتظاری که ازتوداشتم اینه که به عنوان مردوتکیه گاه زندگیم اگه اشتباهیم کرده بودم به روی خودت نمیووردی جلوی کسی وحمایتم میکردی بعدتوخلوت بهم میگفتی.چون اگه من باشمم همین رفتاروباتومیکنم.

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁
مثلا تو چیا؟

من الان میگم خونه بخریم شرایطشو داریم.   تا دوباره یه سونامی دیگه نیامده وقیمت ها نرفته بالا. هی دست دست میکنه. پارسال جای که متری 7تومان بود. الان شده 11تومان.  حرص میخورم 

بگی من سرجای همیشگی بودم واشتباهی نکردم ولی انتظاری که ازتوداشتم اینه که به عنوان مردوتکیه گاه زندگی ...

اوووم درسته

به نظرتون پیش اونا خیلی بد بود این حرفش دارم میمیرم از ناراحتی؟

نه همه عادت دارن به یهویی آتیشی شدن مردها.....مهم اینه که دیگه تکرار نشه اگه رابطه خوبی داری باهاش یه موقع که اوضاع روبه راهه با مهربونی ودلخوری به روش بیار وبگو خیلی حالم بد شد ودیگه تکرار نکن

چرا زبون استارتر و نحوه ی نگارشش یه جوریه...درست بنویس بتونم بخونم بهت گفت زنا آدم نیستن؟

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
من الان میگم خونه بخریم شرایطشو داریم.   تا دوباره یه سونامی دیگه نیامده وقیمت ها نرفته با ...

احتمال داره ملک یه کوچولو بیاد پایبن بعد دوباره صعود کنه

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
چرا زبون استارتر و نحوه ی نگارشش یه جوریه...درست بنویس بتونم بخونم بهت گفت زنا آدم نیستن؟

بله عذر میخوام

ازندگی اون موقعی که آمدیم و حتی هون تو مهمونی باهاش حرف نزدم به نظرتون باهاش چطور رفتار کنم الان؟

من در این مواقع انقدر با جزییات برا شوهرم توضیح و ادرس میدم ک مطمءن بشم فهمیده.چون حوصله داستانای بع ...

دقیقا 

بله عذر میخوام

تو جمع هیچوقت ناراحتیتو از شوهرت و حرفش بروز نده با سیاست باش محکم باش پشت سر اتمام حجت کن قاطع ولی نه این ک غر بزنی جدی حرفتو بزن و بگو ک زندگی صحنه جنگ نیس ک اگه تو شخصیت و غرور و...منو تو جمع خرد کردی منم همون کارو باتو انجام بدم زندگی بچه بازی و نادیده گرفتن و توهین ب شریک زندگی هم نیس من به یه امیدی تو خونتم....بعد فک کن با یه پسر بچه حرف میزنی و سعی کن ببخشبدا خرش کنی و ب روش خودت سوارش بشی و افسارشو بگیری دستت