سلام خانوما امشب خونه ی برادر شوهرم افطآری دعوت بودیم بعد شوهرم و دامادش هم یه جا کار میکنن بعد با هم دیگه با ماشین دامادش رفتن دنبال خواهرشوهر بعد از آنجا آمدن دنبال من که بریم ما ماشین نداریم و با ماشین خواهرشینا یا برادرشینا میریم جایی و میایم سر کوچک یه جایی هست که همیشه آگه بیتم دنبالمان یا برسونمون آنجا پیاده میشیم یا سوار میشم بعد یه بار یه جای دیگه وایسادیم آمدن دنبالمون بعد من قبل اینکه بیان تلفنی به شوهرم گفتم آنجا که همیشه پیاده میشیم وایمیسم شما بیاین بریم بعد من حدودا ده دقیقه اینا وایسادیم دیدم نیومدن بعد شوهرم زنگ زد گفت پس کجا وایسادی منم گفتم همو جای همیشگی نگو آقا فکر کرده اونجایی که یه بار سوار شدیم من گفتم بعد آنقدر عصبانی بود که نگو برگشت پیش اونا گفت که زنا که آدم میشن نمیدونم اونا هم برگشتن به شوهرم گفتن که جایی که پیاده میشیم همیشه همو جایی که زهرا( من) میگم هستش خیلی ناراحت شدم شدید بغض کردم به خاطر حرفش و رفتارش آخه تا حالآ هیچی به من پیش کسی نگفتی هیچی خیلی ناراحت ازش
از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
بگی من سرجای همیشگی بودم واشتباهی نکردم ولی انتظاری که ازتوداشتم اینه که به عنوان مردوتکیه گاه زندگیم اگه اشتباهیم کرده بودم به روی خودت نمیووردی جلوی کسی وحمایتم میکردی بعدتوخلوت بهم میگفتی.چون اگه من باشمم همین رفتاروباتومیکنم.
من الان میگم خونه بخریم شرایطشو داریم. تا دوباره یه سونامی دیگه نیامده وقیمت ها نرفته بالا. هی دست دست میکنه. پارسال جای که متری 7تومان بود. الان شده 11تومان. حرص میخورم
به نظرتون پیش اونا خیلی بد بود این حرفش دارم میمیرم از ناراحتی؟
نه همه عادت دارن به یهویی آتیشی شدن مردها.....مهم اینه که دیگه تکرار نشه اگه رابطه خوبی داری باهاش یه موقع که اوضاع روبه راهه با مهربونی ودلخوری به روش بیار وبگو خیلی حالم بد شد ودیگه تکرار نکن
تو جمع هیچوقت ناراحتیتو از شوهرت و حرفش بروز نده با سیاست باش محکم باش پشت سر اتمام حجت کن قاطع ولی نه این ک غر بزنی جدی حرفتو بزن و بگو ک زندگی صحنه جنگ نیس ک اگه تو شخصیت و غرور و...منو تو جمع خرد کردی منم همون کارو باتو انجام بدم زندگی بچه بازی و نادیده گرفتن و توهین ب شریک زندگی هم نیس من به یه امیدی تو خونتم....بعد فک کن با یه پسر بچه حرف میزنی و سعی کن ببخشبدا خرش کنی و ب روش خودت سوارش بشی و افسارشو بگیری دستت
گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر