2777
2789
عنوان

آی یو آی

659 بازدید | 100 پست

خانمایی که آی یو آی کردین بیاین بهم بگین چجوریه؟ازصفر تاصدش

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه اطلاعی ندارم ولیی خواهرشوهرم 1سال پیش انجام داد و الان ی پسر گرد و قلمبه داره

منم برای بچه دومم میخوام که انشااالله پس بشه

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
منم میخوام تا یکی دو ماه دیگه ای یو ای یا ای وی اف انجام بدم 

چی میدونی دربارش؟

اگه خداکمک کنه منم برای سال دیگه میخوام

سلام.مشکلت چیه که میخوای آی یو آی کنی؟منم شاید انجام بدم دکترم گفت

تعیین جنسیت

خودت دارو میخوری شوهرت سینال اف میزنه خودتم بهت آمپول میدن. بعد هاش سی جی میزنی و تو روز تعیین شده میرید دکتر با کمک تو شوهرت اسپرمش تخلیه میشه شست و شو داده میشه و بهترین اسپرم ها داخل رحم گذاشته میشن تا با پرش به تخمک برسن و ان شاءالله بارداری صورت بگیره. 

اینا رو در نظر بگیر

ایوآی برای ناباروری های جزئیه

اگه اسپرم خیلی ضعیف باشه این روش جواب نمیده.

دوهفته بعد می تونی آزمایش بدی

سینال اف و گونال اف تا زمان مصرف خوبن اما به محض قطع شدن از عوارضشون ضعف چند برابری اسپرمه

چی میدونی دربارش؟ اگه خداکمک کنه منم برای سال دیگه میخوام

والا منم چیز زیادی نمیدونم هزینشون که پیش دکتر خودم بدون دارو ای یو ای نهصد و ای وی اف چهار تومن اگه انجام بدم حتما اطلاع میدم که چطور بوده و نتیجش چی شده

آی یو آی.اول شما اماده میشی و یه سری دارو میدن فکر کنم زمان تخمک گذاریت که بشه.میری بیمارستان میخوابی و همون روز همسرت باید ازمایش اسپرم بده و تو ازمایشگاه اسپرم شوهرو میشورن به اصطلاح یعنی اسپرمای خوبشو جدا میکنن و با یک سرنگ  تزریق میکنن ب بدنت.یجورایی مث عکس رنگی گرفتنه.ولی دردش کمتره. و تو باید یک ساعت دراز کش باشی رو تخت تا اسپرم خودشو به تخمک برسوته و بعدش پا میشی مبری خونه.دو هفته بعد ازمایش بارداری میدی که حامله هستی یا نه

خودت دارو میخوری شوهرت سینال اف میزنه خودتم بهت آمپول میدن. بعد هاش سی جی میزنی و تو روز تعیین شده م ...

برای تعیین جنسیت میخوام وگرنه خداروشکر مشکل ناباروری نداریم

برای منم آمپول میزنن ماکه مشکل نداریم