2777
2789
عنوان

آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 100 پست
اره فک کنم خخخ فکر کردم تو بیمارستان 🤭💥💣👀

منم فکرکردم به هر زوج یه اتاق جدامیدن واسه کار خیر

یعنی چجوریه پس؟

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
منم احتمالا یه بار دیگه ای یو ای کنم نشد برم ای وی اف...میکرو هزینه اش جقد شده

شما که تجربه دارین منو روشن کن

مایع از چه طریقی خارج میشه خود ارضایی؟

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشیدا مگه قراره بهشون بچسبه؟   البته اگه برید رویان بهتون کاندوم مخصوص این کارو میدن یه ...

رویان کجاست؟خوب باید بچسبه که بتونن وگرنه اونجوری تحت استرس و هول هولکی که نمیشه

منم احتمالا یه بار دیگه ای یو ای کنم نشد برم ای وی اف...میکرو هزینه اش جقد شده

تو رویان با ای وی اف فرقی نداشت اما میکرو حتمی تر بود شوهر من اسپرمش توان لقاح نداشت تو ای وی اف باید می‌پرید اما تو میکرو تزریق میشد 

لطفا یکی توضیح بده من گیج شدم جدی میگن که ما هم باید اونجا ...

منم از اونایی که انجام دادن کمک میخوام

عزیز باید خارج بشه فقط دخول نباشه...بادست و...

خیلی سخته من که حوصله اینکار ندارم اونجا تو اون شرایط بخوام باشوهرم.......کنم

خوب خداروشکر به ما ربطی نداره😅

به ماربط داره عزیزم

باید همراهیش کنی

شمامشکلت چیه میخوای انجام بدی؟

[QUOTE=91056456]رویان کجاست؟خوب باید بچسبه که بتونن وگرنه اونجوری تحت استرس و هول هولکی که نمیشه[/Qه ...

یعنی اصلا نباید نزدیکی صورت بگیره؟

واسه منم سواله؟ شنیدم میگن ببخشیدا از طریق خودارضایی باید منی خارج بشه 

اره درست شنیدی 

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤