2777
2789
عنوان

آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 100 پست
اشتباه تایپی داشت دوباره گذاشتم.  اینا رو میگم بهت که بفهمی حرف هیچ کس اندازه ی آرامش خودت تأثی ...

حرفات به آدم آرامش خاصی میده

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم یه پرنسس ناز دارم. دوست داریم این یکی پسر باشه. ما هم مشکلی نداریم چرا با رژیم و شست و شو و ...

میترسم 

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

تا جایی که میدونم تو یه روزایی نزدیکی کنی بچه دختر و تو یه روزایی پسر میشه. 

این که محیط رحم اسیدی باشه یا بازی هم مهمه. 

با وجود اینکه تو تعیین جنسیت باید صد در صد باشه اما گاهی حتمی نیست. 

کسایی که ناباروری ندارن تعیین جنسیت توی فرزند سوم انجام میشه. 

اینم باید در نظر گرفت که متأسفانه خانواده های نابارور زیادی به خاطر اینکه خانواده هایی قصد تعیین جنسیت دارن یا موفق به معالجه نمی‌شن چون دارو ها محدوده یا اینکه باید بیشتر صبر کنن. ( که این صبر کردن آدمو نابود میکنه.) 

در حقیقت هر خانواده ای که وارد صف تعیین جنسیت میشه یک خانواده با مشکل ناباروری رو از صف خارج میکنه. حالا شاید این خانواده هیچ وقت نتونن بچه دار بشن. 

البته این قوانین برای مرکز رويانه و بیمارستان های خصوصی با گرفتن پول های هنگفت حتی برای فرزند اول هم اقدام به تعیین جنسیت می کنن. 

ان شاءالله تقدیر امسالت یه فرزند پاک و صالح و سالم باشه و جنسیتش همونی بشه که میخوای. 😘😘😘😘

عزیزدلم توباحوصله ترین فردی بودی که تو نی نی سایت جواب میدی

امیدوارم خدا توروبه همه آرزوهای قشنگت برسونه😍😍😍😍😍😍

عزیزدلم توباحوصله ترین فردی بودی که تو نی نی سایت جواب میدی امیدوارم خدا توروبه همه آرزوهای قشنگت ب ...

فدات شم عزیز دلم. لطف داری 😍😍😍😍

راستی امشب حسابی التماس دعا. 🙏🙏🙏🙏

الهی که هرچی حاجت داری خدا بهت بده.😘😘😘😘😘

فدات شم عزیز دلم. لطف داری 😍😍😍😍 راستی امشب حسابی التماس دعا. 🙏🙏🙏🙏 الهی که هرچی حاجت داری خ ...

چشم محتاجیم به دعا

فقط عزیزم بهم بگو بچه داری؟

چشم محتاجیم به دعا فقط عزیزم بهم بگو بچه داری؟

چشمت بی بلا. 😍😍

نی‌نی تو دلمه. شهریور به دنیا میاد ان شاء الله 😍😍

از الآنم استرس زایمان گرفتم از آمپول زدن تو کمر میترسم. بیهوشی هم خیلی برام سخته چون صبح بیهوش بشم تا شب گیجم. 😔😔😔😔

چشمت بی بلا. 😍😍 نی‌نی تو دلمه. شهریور به دنیا میاد ان شاء الله 😍😍 از الآنم استرس زایمان گرفتم ...

خداروشکر خیالم راحت شد

انشاالله بسلامتی بدنیابیاد

خواهر تواین شبا برای منم دعاکن توبه خدانزدیکتری به واسطه کوچولوی توی دلت

خداروشکر خیالم راحت شد انشاالله بسلامتی بدنیابیاد خواهر تواین شبا برای منم دعاکن توبه خدانزدیکتری ...

قربون دل مهربونت برم که فکر من بودی😘😘😘😘

به دخترت بگو دعا کن حاجت دلتو بگیری. منم به نی نیم میگم. 💕💕💕💕