2777
2789
عنوان

آی یو آی

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 100 پست
دومیته؟ یعنی اگه خدا بهت دختر بده ناراحت میشی؟ ببین روزای نزدیکی، اسیدی و باز بودن رحم حتی ارضا شدن ...

عزیزدلم من یه دختردارم که جونمو فداش میکنم هزاربارم گفتم که هرچی شکرخداروکنم بازم کمه

ولی اگه بدونی توچه شرایطیم 

همه توفامیل بچشون پسره کلی تیکه بارم میکنن

خدااگه دومی روبهم پسربده مطمئن باش دوست دارم سومی دختربشه که بچم هم برادرداشته باشه هم خواهر

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم من یه دختردارم که جونمو فداش میکنم هزاربارم گفتم که هرچی شکرخداروکنم بازم کمه ولی اگه بدونی ...

الهی که خدا دختر گلتو حفظ کنه. 😍 😍 😍 😍

چرا ارزش میدی به حرفشون؟ چرا اجازه میدی دخالت کنن.  چرا نقطه ضعف نشون میدی؟ امروز میگن چرا پسر نمیاری فردا اگه دو قلو پسر بزای میگن چرا لاغره، چرا چاقه، شیر خودتو میدی، چرا شیر خودتو نمیدی. 

قدش نرماله؟ 

فکر کردی پسر بیاری برات هورا می کشن؟ با جماعت فضول سر و کار دارم. هر کاری بکنی بازم شیش متر زبون دارن برای حرف زدن. 

تحت فشاری؟ برای پسر؟ 

عزیزم اون پیامی هم که حذف کردی خوندم

خواه ناخواه حرفاشون توروحیه ام اثرمیذاره و باعث میشه توزندگیم کمی کسل شم

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      
اگه چیزی میگم برای خودته. باور کن قصد دخالت ندارم 

ممنونم 

خدابه همه کمک کنه

اشتباه تایپی داشت دوباره گذاشتم.  اینا رو میگم بهت که بفهمی حرف هیچ کس اندازه ی آرامش خودت تأثیر نداره. یه وقت فکر نکنی می‌خوام اذیت کنم. باور کن مثل خواهرم میمونی. دلم نمیخواد بابت این موضوع غصه بخوری. ببین مادرشوهر من خیلی حرفا میزد منم این قد بهم برمی‌خورد مدام هم واکنش نشون میدادم. اونم که فهمیده بود من اذیت میشم دو برابر قبل حرفاشو تکرار می‌کرد. 

از وقتی رفتارمو عوض کردم دیگه کم کم اون مدل حرف زدنو تموم کرد. 

تو جوونی و باید سر زنده و شاداب باشی. بیجا کردن که تو رو کسل می کنن. 

من جات باشم جلو دخترم میگم که خانواده پدرت دوستت ندارن پسر دوست دارن.

انگار نسل قديمه که پسر کمک حال بشه. 

نسل کل امام ها از حضرت زهراست. به اعتبار ایشون بهشون میگن یابن رسول الله. 

فرمانروايى [مطلق] آسمانها و زمين از آن خداست هر چه بخواهد مى ‏آفريند به هر كس بخواهد فرزند دختر و به هركس بخواهد فرزند پسر مى‏ دهد. يا آنها را پسر[ان] و دختر[انى] توام با يكديگر مى‏ گرداند و هر كه را بخواهد عقيم مى‏ سازد اوست داناى توانا. 

در نهایت اگه کسی به اینا هم معتقد نبود تعیین جنسیت با مرده نه با زن. 

کاش این آدما که مثل این خانواده ها رو جنسیت زوم میکنن یه سر بزنن تو مراکز ناباروری. 

ببینن یه عده مثل خود ما چطور دکترا جوابشون می کنن. چند سال گریه، چله، دعا، نماز حاجت که خدا برام معجزه کنه. دوستم بعد 12 سال و کلی میکرو هنوز نداره. 

این آدما رو با این طرز تفکر فقط باید به خدا سپرد. 

یه دختر خانم ناز دارم بخاطر طعنه وحرف مردم میخوام انجام بدم

سلام منم یه پرنسس ناز دارم. دوست داریم این یکی پسر باشه. ما هم مشکلی نداریم چرا با رژیم و شست و شو واژینال و... جلو نمیری؟ خیلیا تو سایت در موردش نوشتند

فقط همینم مونده بود😰

همینه دیگه عزیزم. مگه فکر کردی من خوشم میومد اما مجبوریم. تازه تو رویان اکثرا با شوهرشون میرن. اونجا اگه شوهرت تنها بره عجيبه. حالا با هر روشی اما همسر طرف پیشش باشه خیلی بهتره. 

همینه دیگه عزیزم. مگه فکر کردی من خوشم میومد اما مجبوریم. تازه تو رویان اکثرا با شوهرشون میرن. اونجا ...

شما به سلامتی از آی یو آی نتیجه گرفتید؟ تیکرتون پسر هست.چند بار آی یو آی انجام دادید؟

شما به سلامتی از آی یو آی نتیجه گرفتید؟ تیکرتون پسر هست.چند بار آی یو آی انجام دادید؟

دلت خوشه دختر 

من میکرو کردم دوبار که بار دوم نتیجه داد. 

سلامت باشی عزیزم 

مال من معجزه شد. دکترا جواب کرده بودن. جنین من هم ضعیف بود هم دوسال بود فریز شده بود.