2777
2789
عنوان

حق طلاق....

444 بازدید | 68 پست

سلام

کسی از روند قانونی حق طلاق خبر داره؟ کسی هست که گرفته باشه بتونه راهنماییمون کنه که کجا بریم و چکار کنیم؟چه مدارکی میخواد؟

شهری که عقدکردیم با شهری که ساکنیم فاصله داره. یعنی دسترسی به اون دفترخونه نداریم

پ.ن : الحمدالله مشکلی نداریم توافق کردیم که حق طلاق رو بهم بده و حقوقمون مساوی باشه. منتها بخاطر خونواده شرط ضمن عقد نکردیم گفتیم شاید حرف و حدیث پیش بیاد

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم شناسنامه و عقدنامه و دووتاشاهد از طرف مرد

کجا بریم؟

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
https://parsaylawyers.com/طلاق-توافقی/

طلاق نمیخوام بگیرم که

فقط شناسنامه و عقد نامه و دو تایی برید چون امضا داره ، من گرفتم توی نیم ساعت 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
یه محضر دفتر ثبت

ثبت اسناد یا ازدواج؟

ببخشیدا متوجه نشدم

با همسرت برو یه دفتر خونه اسناد رسمی. مدرک خاصی هم نمیخواد یادم نیست درست. شناسنامه و کارت ملی و شاید عقدنامه .یه نمونه از وکالت طلاق هم از تو نت پیدا کن بخون که بفهمی معنیش چیه. چون لغاتش خیلی مهمه. و این که درست تنظیم بشه و محکم باشه. میری دفترخانه اسناد رسمی واست تو یه سند جدا، وکالت رو تنظیم میکنن. ربطی به محضرخونه هم نداره.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792