2777
2789
عنوان

حق طلاق....

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 68 پست
چرا مهریه نداری؟ باباش طلاق بدم بچه ش میخوام چکار😂😂😂

وقتی بچه بیاد میفهمی و خودت میری حقتو میگیری . 

کلاحقت رو بگیر دوست نداشتی ازش استفاده نکن 

یکی محجبه بود میگفت حجاب باید اختیاری بشه ، من نمیخوام بی حجاب بشم ولی میخوام حقش رو داشته باشم . 

منم اهل فوتبال نیستم ، شاید هم هرگز نرم استادیوم ، ولی میخوام حقش رو داشته باشم

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم خودتون رو بدون وجود یک مرد یا آقابالاسر بی هویت میدونید . شما باید اول شخصیت مستقل داشته باش ...

من کاملا مستقلم 

بدون مرد هم هیچ خللی تو زندگیم ایجاد نمیشه

من هم‌مثل شما فکر میکردم برای همین الان حق طلاق دارم

بعدشم نظر دادم 

شما چرا حس جنگ میگیری

فازتون چیه هم حرف قشنگی نیست

یکم‌وقتی دارین نظر میدید یا جواب میدید مراقب باشید کسی ناراحت نشه ازتون

حداقل تو نی نی سایت گناه نکنیم

از اول دوست نداشتم مهر داشته باشم  خانواده شوهرم و  خودش هم نمیدونستن جوری برخورد کردم هم ...

بابات چیزی نگفت؟؟ خونواده ت مخالفت نکردن؟

ولی شنیدم باید یه چیز مادی توی مهر باشه وگرنه عقد نمیشه

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
وقتی بچه بیاد میفهمی و خودت میری حقتو میگیری .  کلاحقت رو بگیر دوست نداشتی ازش استفاده نکن&nbs ...

از الآن نمیتونم اینو بگیرم؟ حتمآ باید دنیا بیاد بعد؟

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
بابات چیزی نگفت؟؟ خونواده ت مخالفت نکردن؟ ولی شنیدم باید یه چیز مادی توی مهر باشه وگرنه عقد نمیش ...

بابام پشتم بود ، گفت باعث افتخاره که دنبال پشتوانه زوری نیستی . خانکاده رو هم راضی کردم 

من هیچ چیز مادی ندارم  ، سر دفتر گفت مینویسم قرآن و آینه و شمعدون ، گفتم من آینه شمعدون نمیخوام بخرم پس لطفادننویسید ، ولی برای نامزدی یک جلد قرآن آورده بودن بنویس یک جلد قرآن تقدیم شد . اگر باید بنویسی وگرنه چیزی از مهر ننویس ، گفت فکر نکن نفهمیدم چه سرتقی هستی ، چیزی ننوشت . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
از الآن نمیتونم اینو بگیرم؟ حتمآ باید دنیا بیاد بعد؟

بله کسی که نیست میخوای حضانت چی شو بگیری ؟ 

بابام پشتم بود ، گفت باعث افتخاره که دنبال پشتوانه زوری نیستی . خانکاده رو هم راضی کردم  من هی ...

سرتق😂😂شخصیت جالبی داری

بله کسی که نیست میخوای حضانت چی شو بگیری ؟ 

نمیدونم😁 گفتم شاید بشه یهو همه رو یه کاسه کرد