2777
2789
عنوان

حق طلاق....

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 68 پست
بله منم همسرم گفت خانوادم نفهمن من بعد از عقد وکالت سفت و سخت تر از شرط ضمن عقد بهت میدم ، گفتم باشه ...

ما هم به همین علت همون موقع انجام ندادیم. گفتیم بزرگای فامیل میفهمن فک میکنن چه خبره منتظر جدایی ما میشینن

الحمدالله ۵ساله زندگی میکنیم

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
ما هم به همین علت همون موقع انجام ندادیم. گفتیم بزرگای فامیل میفهمن فک میکنن چه خبره منتظر جدایی ما ...

بعد از این هم خوب زندگی کنی عزیزم . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس با محضر کار نداره درسته؟

نه واسه حق طلاق یادرستترش وکالت طلاق دو تا روش وجود داره یا تو عقدنامه بنویسن که تو محضر تنظیم میشه و ضمن عقد انجام میشه. یه روش هم اینکه برین دفترخونه اسناد رسمی وکالت جدا تنظیم کنین روش دوم ضمانت حقوقیش بیشتره گویا. مخصوصا چون دقیقتر همه جزییات رو مینویسن. دقت کنین بلاعزل باشه قابل توکیل به غیر ولو کرارا باشه. همه انواع طلاق باشه و همه مراحل طلاق. تکلیف شرایط مالی مثل مهر و نفقه و اینا هم مشخص باشه.

همچنین فداتشم

اگه چیز دیگه ای هست راهنماییم کن بیزحمت

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
نه روش واسه حق طلاق یادرستترش وکالت طلاق دو تا روش وجود داره یا تو عقدنامه بنویسن که تو محضر تنظیم م ...

میشه بگی دقیق چی بگم بنویسه؟

همچنین فداتشم اگه چیز دیگه ای هست راهنماییم کن بیزحمت

نه همین خوبه 

دیگه حساسش نکن به موضوع ، چون معلومه ریگی به کفشش نیست 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

شما هم که گرفتی بیزحمت بگو چی بگم بنویسه

هزینه ش چقدر شد؟

نه همین خوبه  دیگه حساسش نکن به موضوع ، چون معلومه ریگی به کفشش نیست

خدااااااکنه نباشه😂 اهل تجسس نیستم

شما هم که گرفتی بیزحمت بگو چی بگم بنویسه

همینکه همه مدل طلاق و بلا عزل بودن و ددیافت مهریه ذکر بشه کافیه ، برای منم همینه فقط من کلا مهریه ندارم . 

ولی بعد از تولد نی نی حق حضانت بگیر که خیلی مهمه 

خدااااااکنه نباشه😂 اهل تجسس نیستم

نیازی هم به تجسس نیست . 

اونکه دائم در حال تجسسه ، اول از خودش مطمئن نیست . 

همینکه همه مدل طلاق و بلا عزل بودن و ددیافت مهریه ذکر بشه کافیه ، برای منم همینه فقط من کلا مهریه ند ...

چرا مهریه نداری؟

باباش طلاق بدم بچه ش میخوام چکار😂😂😂

میشه بگی دقیق چی بگم بنویسه؟

عزیزم سندم خونه مامانمه یادم نیست ولی گوگل کن «نمونه وکالت طلاق» واست  نمونه میاد. مهماش گمونم همون نکاتی بود که گفتم و ولی خود سر دفترخونه ایه  ازمون پرسید که چی میخوایم . راهنمایی کرد. نوشت. داد بخونیم. امضاکردیم.  

❌❌ هزینه ش چقدر میشه؟

چرا مهریه نداری؟ باباش طلاق بدم بچه ش میخوام چکار😂😂😂

از اول دوست نداشتم مهر داشته باشم 

خانواده شوهرم و  خودش هم نمیدونستن جوری برخورد کردم همیشه فکر میکردن میخوام خیلی سنگین بگیرم مثلا میگفتم زشته سر مهر چونه میزنن و اینا 

روز بله برون همشون شاخ دراوردن ، گفتم مهر نمیخوام ، پدر شوهرم خیلی اصرار کرد با اینکه مذهبی بود اوند در گوش گفت من پرداخت میکنم به خاطر علاقت از حقت نگذر ، طفلک فکر میکرد دارم ملاحظه میکنم ، گفتم نه نمیخوام ، گفت من یه حج بهش هدیه میدم  ، گفتم لطف و مهربونی شما اثبات شد ولی من نمیتونم قبول کنم ، گفت درود به شرف این دختر ، دست بزنید برای مناعت طبع عروسم .