2777
2789
عنوان

حق طلاق....

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 68 پست
من دارم ولی پشیمونم زن تو زندکی تا تقی به توقی میخوره میگه طلاق حقشو داشته باشی یکم سبک میشی ...

من ندیدم کسی رو که راحت طلاقش داده باشن

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
ترجیح میدم الآن که رابطه مون خوبه حق طلاق دستم باشه و رااااااحت باشم تا اینکه بعدآ با بچه مشکلی پیش ...

دقیقا ، و سفت و سخت هم بگیر ، حقیه که همسرت داره پس بهتره تو هم داشته باشی . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تازه از قرن ۱۹ اومدی ؟  چرا تا یه چیزی شد بگم طلاق بعد نرم طلاق بگیرم ؟ چرا غر بزنم نق بزن ...

شایدم قدیمی فکر میکنم

ولی هزار جور بلا سرم اومده دلم طلاق خواسته و نرفتم

به نطرم سخت ترین کار زندگی طلاقه

وکیل نگیر ققط برو دفتر وکیل بپرس یا تلفنی مشاوره کن    چرا قاطی؟

اون جملات سخت رو گفتی😁

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
اینا رو درست میگه من حق طلاقمو پارسال گرفتم چند ماه پیش با شوهرم دعوام شد گفت طلاقتو که پیش پیش گرفت ...

شما هم بگو طلاق نگرفتم ، حقش رو گرفتم مثل تو ، مهریم رو پرداخت کن ، بعد راجع به فاز بعدی گفتمان میکنیم . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
برای اینکه اگه مشکلی پیش بیاد نری طلاق بگیری شوهر پررو تر میشه ولی وقتی نداشته باشی میتونی نق بزنی ...

ای بابا! یه زن و شوهر هم پیدا شدن با اعتماد یه عقل و شخصیت خودشون بهم تعهد ازدواج دادن، اختیار فصلشم میخوان دست هر جفتشون باشه ایرادش چیه؟ حتما باید شوهرمون ما رو نخواد بعد ما خودمون رو کوچیک کنیم خیانت کردنشو تحمل کنیم . کاراگاه بازی دراریم مدرک خیانت جور کنیم آواره دادگاه بشیم قاضی رئوف پیدا کنیم که حق طلاق بگیریم. تازه باز بهش فرصت بدیم. یعنی تا کتکمون نزنن معتاد نباشن نندازنمون تو کوچه هیچ دلیل دیگه ای نیست که زن بخواد طلاق بگیره؟ 

تازه کی گفته میخواد طلاق بگیره؟ میخواد حق برابر داشته باشه. مشکل هم داشته باشه با گفتگو حل میکنه غر نمیزنه که طلاق میخوام. من حق طلاق دارم یه بار تو هفت سال هیچ کدوم حرف از جدایی نزدیم.    

دقیقا ، و سفت و سخت هم بگیر ، حقیه که همسرت داره پس بهتره تو هم داشته باشی . 

آره ما توافق کرده بودیم. به زور دارم نمیگیرم که

بخاطر خونواده ها توی عقد ننوشتیم

الآن نزدیک ۵ساله ازدواج کردم. میخوام واسه بچه اقدام کنم

گفتم قبلش اینو بگیرم بذارم بالاسرم خیالم راحت شه

من دارم ولی پشیمونم زن تو زندکی تا تقی به توقی میخوره میگه طلاق حقشو داشته باشی یکم سبک میشی ...

نه کی گفته طلاق میدن ؟ خیلی از مردها چون حق طلاق دارن طلاق نمیدن تا زن حضانت بچه رو بده به مرد یا از مهریش بگذره 

به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا

واقعا فازتون رو درک نمیکنم 

شایدم قدیمی فکر میکنم ولی هزار جور بلا سرم اومده دلم طلاق خواسته و نرفتم به نطرم سخت ترین کار ز ...

به نظرم خودتون رو بدون وجود یک مرد یا آقابالاسر بی هویت میدونید . شما باید اول شخصیت مستقل داشته باشید . 

ای بابا! یه زن و شوهر هم پیدا شدن با اعتماد یه عقل و شخصیت خودشون بهم تعهد ازدواج دادن، اختیار فصلشم ...

حالا یه زن عاقلی پیدا شده میخواد حقش بگیره یه مرد با شعوری پیدا شده میخواد حق زنش بده  بقیه مخالفن!!

جالبه برام

زنها چرا پشت هم نیستن؟

چرا به طلاق فکر میکنی؟ایشالا زندگی خوبی پیش روت باشه

عزییییییز  دارم به طلاق فکر نمیکنم. اول تاپیک بخون خواهشآ

ما زندگی خوبی داریم

یه قولی بوده شوهرم بهم داده الآن میخواد انجامش بده مراحلش بلد نیستیم خواستم بپرسم که اذیت نشیم همین

والا عزیز دلم کنارم خوابیده قبلشم ماچم کرد شب بخیر گف😍

آره ما توافق کرده بودیم. به زور دارم نمیگیرم که بخاطر خونواده ها توی عقد ننوشتیم الآن نزدیک ۵ساله ...

بله منم همسرم گفت خانوادم نفهمن من بعد از عقد وکالت سفت و سخت تر از شرط ضمن عقد بهت میدم ، گفتم باشه . 

یه روز دوتایی رفتیم سه تا دفتر دو تا گفتن نمیکنیم میخوای چکار ؟ گفتم شما حق طلاق داری میخوای چکار ؟ اومدم بیرون 

سومی انجام داد ولی . 

حتمآ باید شوهرم عوضی ترین مردجهان باشه که حقوقمون مساوی باشه؟

خودش خواسته منم خواستم داریم انجامش میدیم