2777
2789
عنوان

کمکش کنم جدا بشه یا نه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 86 پست

فعلا متاهله

شما بگو من نمیتونم کنارت باشم درهرصورت اسم اون زن تو شناسنامته.

فقط میتونم دورا دور کمکت کنم واست مشاوره پیداکنم و...

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

همه خیانتکارا وقتی لو میرن میگن دوسش نداشتیم اسلحه نذاشتن رو سرشون ازدواج کنن که خیانت میکنن بعد میگن خب چون دوسش نداشتیم

گروه قرمز وزن شروع۹۶.۶۰۰ وزن چالش ۸۶ کیلو ورن هدف ۷۰ 

مرد وقتی نامرد بود و وفا نکرد.. بتو هم وفا نمیکنه.. یک لحظم خودتو جای زن اون بذار.. دوسداری یکی وارد زندگیت بشه و با همدستی شوهرت کارای طلاقتو درست کنه؟!!

یکم مهربونتر باشیم.. زمین به طرز عجیبی گرد است!! از هر کجا بری دوباره به همون نقطه میرسی.‌ شک نکن..

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..

اصلا اینکارو نکن ،دوسش داره یا نداره وقتی مشخص میشه که طلاقش بده یا نده ...تا وقتی که طلاقش نداده نزدیکش نشو نذار رابطشون بخاطر وجود یکی دیگه خراب بشه بذار اگر میخوان جدا بشن تو دخالتی نداشته باشی

خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من تاپیک قبلیتونم گفتم..نفر سوم رابطه نباش ی درصد احتمال بده رابطشون درست بشه وقتی شما وسطشون نباشی..بعد میگن چرا خیانت زیاد شده..عذر میخاما امثال شما و دوست پسر متاهلتون رواج میدینش..اینقدر خودتو نیار پایین که با ی مرد متاهل باشی..گناه زنش چیه واقعن عذاب وجدان نداری؟؟؟!!!

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  

دروغ میگه بابا  بچه شدی ؟؟؟؟ 

احساساتتو درگیر میکنه بعد میکشونتت به رابطه ج....

خیلی پدر سوخته هستن این اقایون ! 

من با کسی اشنا شدم بهم گفت دارم‌طلاق میگیرم زنم قبل ازدواج سرطان خون داشته نگفته 

حالا سرطان خون تو ازمایش هم مشخصه 😐منم خودم علوم‌پزشکی خونده بودم میخواست منو اسگول کنه گفتم گمشو 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.