2777
2789
عنوان

این کار روی نرمی مو تاثیر داره

12387 بازدید | 43 پست

بچه ها واسه موی آسیب دیده اگر روغن های طبیعی(نارگیل،بادوم....)به مو بزنیم بعد برای شستنش دیگه شامپو نزنیم و فقط نرم کننده داخل حمام بزنیمو ابکشی کنیم،خوبه؟؟ب نظر شما بوی روغن باقی میمونه؟کلا هر ایده ای دارید برای رسیدگی ب موی اسیب دیده اینجا به اشتراک بزارید🌹

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه

تخم مرغ رو خیلیا توصیه میکنن ولی من با بوش مشکل دارم

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعد از حمام تا موهام خیسه روغن زیتون میزنم. خیلی خوب میشه. نرم و لطیییف. چربم نمیشه. چونکه موقع خیسی بزنی میره تو عمق‌مو و مو روغنا میکشه به خودش. 

شامپو shauma هم خیلیی خوب و خوشبوعه. بوش عالیه. به😍

من موهام موخوره گرفته بود و وز شده ..موخوره رو باوازلین درمانش کردم ولی دلم نمیاد بچینمشون دارم ادامه میدم ببینم وزی هم با وازلین حل میشه یانه...گل ختمی هم گرفتم تو حموم به جای نرم کننده استفاده کنم

من موهام یه مدت خشک شده بود دارم این کارو میکنم خیلی بهتر شده 

شامپو بچه میزنم بعدش نرم کننده اکتیو میزنم اگ پول داری ماسک مو لورال در قرمز و بگیر بجای نرم کننده بزن

بعد از حموم اومدی بیرون روغن آرگان بزن من مارک پنتن میزنم 60 تومن راضیم

بعد موهاتو دم اسبی ببند حوله یا شال ببند بذا خشک شه 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

من بعد از حمام تا موهام خیسه روغن زیتون میزنم. خیلی خوب میشه. نرم و لطیییف. چربم نمیشه. چونکه موقع خ ...

روغن زیتون بو نمیده فکر کنم،درسته؟

برای موی اسیب دیده روغن بنفشه ی اصل بخر شب به موهات بزن وسرتو باهاش ماساژ بده صبح پاشو با شامپو بچه یا شامپو عسل بشور .بعد از ی مدت کامل خوب میشی 

فقط روغن بنفشه از عطاری معتبر بگیر واینکه یکم گرونه 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

من واسه ریزش موهام شامپو فولیکا میزنم واسه نرم کردنشم الان اسپری نرم کننده کودکه فیروز زدم بعد از حمام باید بزنی یعنی دارم عشق مبکنم از بس موهام نرم و خوش حالت شده و گره اینام توش نمیخوره 

روغن بزنی و شآمپو نزنی مو افتضاح میشه خیلی چرب میشه 

اخه موهام خیییییییلی خشک شده بعد دکلره