2777
2789
عنوان

این کار روی نرمی مو تاثیر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 12387 بازدید | 43 پست
من واسه ریزش موهام شامپو فولیکا میزنم واسه نرم کردنشم الان اسپری نرم کننده کودکه فیروز زدم بعد از حم ...

اسپریش چنده؟؟

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه موهام خیییییییلی خشک شده بعد دکلره

ب خدا من نزدیگه پونصد تومن خرج اینجور روغن و اینا رفتم واسه ریزش موم هیچ تاثیری نزاشت که هیچ بدترم شد الان نظرم اینه شیمیاییا بهتره از همس

من دو سالیه خیلی کم رنگ میکنم بعد چند نوع روغن (نارگیل بادام زیتون ...) تو یه شیشه ریختم باهم با کمی عطر روغن برا اینکه موها خوشبو بشه 

هر وقت حموم میکنم بلافاصله مقداری ازشو به موهام میمالم و بعدش شونه و سشوار.... 

واقعن موهام عالی شدن عالی 

یکدست بلند و بدون موخوره شدن 

بسم الله♥️ کاربر سال ۹۳ هستم ک قط دسترسی شدم 😪😪
چجوری با وازلین درمان کردین

من موخوره هام زیادنبود زود به دادش رسیدم ولی دستمو باوازلین چرب میکردم میمالیدم نوک موهام خصوصا اون اسیب دیده هاش بعدم برس میکشیدم پخشش شه البته زیادم چرب نکنا...خیلی خوب بود برامن...یه بنده خدایی بهم گفت امتحان کردم دیدم راست میگه

من موهام موخوره گرفته بود و وز شده ..موخوره رو باوازلین درمانش کردم ولی دلم نمیاد بچینمشون دارم ادام ...

جدی ؟چقدزدی تا موخورش رفت ؟

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

وای من یبار موهامو رنگ لورال گذاشتم تو جعبش یه نرم کننده بود ک وقتی زدم ب موهام موهام ابریشم شد

کاش یه نرم کننده مث همون داشتم ینی عالی بوووود😭

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد