2777
2789
عنوان

آشنایی با آقایی که فهمیدم عقد کرده هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 52 پست
خودش باید بهم میگفت الان هم میخواهم ازش توضیح بده. 

مگه به شما تعهدی داشته که الان بهت توضیح بده ؟ 

شما چه نسبتی باهاش داری که حق خودت میدونی توضیح بشنوی مگه نگفتی حتی رابطه دوستی هم نبوده ؟ 

اصلا مگه دلیل و توجیهش فرقی هم تو اصل قضیه میکنه ؟! 

خودتو گول نزن 

دنبال یک بهانه برای ادامه ارتباط نباش 

مطمئن باش غیر از زنش و شما زن و دختر های دیگه ای هم هستن 

از حرفهات مشخصه خیلی وابسته شدی و ساده هستی ، واقعیت نمیبینی 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه به شما تعهدی داشته که الان بهت توضیح بده ؟  شما چه نسبتی باهاش داری که حق خودت میدونی توضی ...

نه نداشت ولی نوع رفتارش مثل کسی هست که قصد شروع حدی داره حالا کلا رسمی هست ولی مشخصه اهل دوستی ها و اینکه با کسی دیگه باشه نیست. بنده خدا همه وقتش داره کار می‌کنه. بهانه نمیخواهم اگر واقعا نتونه دلیل درستی بگه من کات میکنم. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

نه نداشت ولی نوع رفتارش مثل کسی هست که قصد شروع حدی داره حالا کلا رسمی هست ولی مشخصه اهل دوستی ها و ...

بذار خیالت راحت کنم هر دلیلی بیاره شما ادامه میدی 

فقط مواظب بازی روزگار باش چون حتی اگه چشمت رو واقعیت ببندی یک روز تو بد موقعیتی مجبورت میکنه چشمهات باز کنی و باهاش روبرو بشی 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
اصلا چرا باید ادامه بدن این رابطه رو؟

من گفتم ادامه بده؟!

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹
حس میکنم یه غمی تو دلش هست. 

گه خورد اینا فیلمشونه من یه همکار داشتم اونم عقد کرده بود این مدلی بود خواهشا باهاش حرف نزن

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

گه خورد اینا فیلمشونه من یه همکار داشتم اونم عقد کرده بود این مدلی بود خواهشا باهاش حرف نزن

گفتم تا تکلیفش مشخص نکرده من باهاش کاری ندارم. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌