2821
2789
عنوان

سونو nt

189 بازدید | 16 پست

سلام دوستای گلم

من فردا سونو ان تی دارم چندتا سوال داشتم اونهایی ک اطلاعات دارن و تجربه دارن کمک کنم ممنون میشم

اول اینکه میخوام بدم برام تو دفترچه بنویسه دکتر بگم چی بنویسه ک هم به سونو گرافی بدم هم آزمایشگاه؟برا هرکدوم جدا بنویسه؟

چقدر طول میکشه سونو؟

من فردا ک وقت سونو دارم 12هفته 1روزمه،جنسیت معلومه؟

اخرشم برام همههههه دعا کنید جواب سونو و ازمایش خوب باشه،استرس دارم

دکترت خودش جدا جدا برات سونو و آزمایش مینویسه عزیزم‌.جنسیتی هم که تو سونو میگن اکثرا بر اساس حدس و گمان پزشک سونوگرافی هست.جواب قطعی راجع به جنسیت نمیدم.انشالله جوابش خوب باشه

خدایا مرسی  

دکتر یه برگه تو دفترچه خطاب به رادیولوژی می نویسه و یه برگه خطاب به آزمایشگاه

کمتر از یه ربع وقت میگیره سونو

جنسیت احتمالیه تو ۱۲ هفته، هفته ی ۱۵ به بعد قطعیه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام خانمی

اول از همه اینکه ان‌شاءالله جواب سونو و آزمایشت خوب باشه و نی‌نیت سالم و سلامت بیاد تو بغلت

والا من تجربه خودمو میگم برا من دکترم تو دفترچه سونو نوشت بعد رفتم سونو برا این سونو هم کلللی آب باید میخوردم مثانه پره پر باید باشه😁 بعدش حدودا ربع ساعتی سونو طول کشید از اونحام دکتر سونو منو فرستاد آزمایشگاه

ولی یادم نمیاد برا ازمایشگاه هم دکتر سونو چیزی نوشت یا همونی که دکتر خودم نوشته بودو نشون دادم🙄

ولی بنظرم اگه نمیتونی بری حداقل زنک بزن مطب دکترت ازش بپرس

جنسیت هم قطعی نیس برا من گفت هیچی معلوم نیست ولی بنظر دختر میاد ولی سونو آنومالی بهم گفت صددرصد پسره و پسر هم شد

امیدوارم مفید باشه برات❤

سلام خانمی اول از همه اینکه ان‌شاءالله جواب سونو و آزمایشت خوب باشه و نی‌نیت سالم و سلامت بیاد تو ب ...

ممنون عزیزم از دعای قشنگت

و ممنون از راهنماییت،استفاده کردم

ممنونم عزیزم خیلی دعا کنید

بهت بگم کجابری جنسیتو دقیق بهت بگن

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام خانمی اول از همه اینکه ان‌شاءالله جواب سونو و آزمایشت خوب باشه و نی‌نیت سالم و سلامت بیاد تو ب ...

واسه غربالگری مثانه خالی باید باشه

کلا بارداری زیر ۳ماه مثانه پر میخواد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
کجا؟

سونو گرافس خورشیذ تهزانپارس.حرف نداره.فیلمشم بهت میذه

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
کجا؟

خورشید.صددرصذ میگه تو برگه سونوتم مسنویسه