2777
2789
عنوان

خواب شهید

| مشاهده متن کامل بحث + 8485 بازدید | 45 پست

منم خ‌واب یه شهیدی دیدم که اسمشو هی میگفتن ولی نمیشناختم بیدار شدم تو گوگل زدم اسمشو دقیقا همون چهره تو خوابمو اورد برای اصفهان بود نمیدونم تعبیرش چیه

برای مشکلم یه صلوات میفرستی دوستم؟ حال دلم بده 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواب شهید خوبه. و اینکه می تونی تو گرفتاری هات به این شهید متوسل شی و شفاعت کنه برات

شهید داره بهت خبر خوشی میده. اتفاقات خوبی نزدیکه

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
خواب شهید خوبه. و اینکه می تونی تو گرفتاری هات به این شهید متوسل شی و شفاعت کنه برات شهید داره بهت ...

خدا از دهنت بشنوه اتفاقا مشکل بدی دارم خداکنه زودتر حل شه 

تو کرمان یه شهید بود بنام حمید عرب نژاد...یه مرد تو کرمان خواب میبینه که شهید میگه من تو فلان مسجد در تهران دفن شدم به خانواده ام بگو.....

مرده به خانومش میگه خانومش میگه توهم زدی ...دوبار سه بار خواب تکرار میشه...بلند میشن با خانومش میرن زرند کرمان ....

اولین کسی رو که میبینن می پرسن تو این هر شهیدی بنام حمید عرب نژاد دارید...اونم میگه اتفاقا فامیل مونه ...

خلاصه میرن خونه پدر شهید میگن ما این جوری خواب دیدیم...

پدر شهید چند تا عکس میاره میگه کدومشونه ...مرده میگه هیچ کدومشون نیستن...یه قاب تو طاقچه میبینه میگه بخدا  خودشه....

قبر شهید رو باز میکنن دی ان ای میگیرن می بینن خود شهید ه...به خانواده »میگن می خواین ببریدش  پدر شهید میگه خودش خواسته اینجا باشه...اگه میخواست شهر ما باشه قبل از دفن  ما رو خبر میداد

خدا از دهنت بشنوه اتفاقا مشکل بدی دارم خداکنه زودتر حل شه 

شهید همیشه نشانه خوبه. یعنی خدا بهت نظر کرده. یعنی شهید عنایت بهت داره. به امید خدا با همسرت بری سفر کربلا

التماس دعا

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت

استارتر عزیز خوش به سعادتت

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .