2777
2789
عنوان

خواب شهید

| مشاهده متن کامل بحث + 8485 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه برامون از اسم وزندگی وشهادت شون تعریف کنید؟

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .

میشه برامون از اسم وزندگی وشهادت شون تعریف کنید؟

اسم شو بگم ممکن کسی بشناسه منم کامل لو میرم، ولی زندگی شو میگم، تو ی خانواده شیش نفره بزرگ شد که همه مشغول کارگری بودن و هر کسی مجبور بود خرج خودشو در بیاره طفلک پول هاشو میداد پدرش تا خونه بسازه این پسر عزیز با اون حال چند مقام قهرمانی بوکس آورد درس شم خوند کنار کارش و لیسانس گرفت و رفت سربازی مرز و انتخاب کرد تا بعدش راحت تر بتونه استخدام شه غافل از اینکه اونجا دائما درگیریه (منطقه مرزیه مریوان) یکی از دوستان شون با پژاک همکاری کرده بود آمار پایگاه شونو داده بود و ی شب ناگهانی حمله کردن پایگاه شونو و همه ی 20نفر شونو کشتن و هرچی داشتن بردن، این طفلک چند تا گلوله به سرش خورده بود سر آخرم پایگاه شونو آتیش زده بودن بی وجدانا 

سوریه نبودن مرز مریوان بود، تعریف کردم، ممنونم خداکنه 

اومده بود خواب مادرش گوشیم و کفش مو پیدا نکردن فلان جا زیر تخت اینامه برید بردارید دقیق آدرس داده بود 

خدا رحمت شون کنه 

لایق شهادت بودن

یک مددکار اجتماعی ، سعی دارم تاپیک های مفیدی برای خانم ها و دخترای عزیز ایجاد کنم تا به مسائل مهم و اطلاع رسانی مفید پرداخته بشه ، آماده پاسخگویی به سوالات شما از خدمات مراکز مشاوره برای مسائل زوجی ، ازدواج ، وسواس و اضطراب و راهنمایی در خصوص حمایت بهزیستی و سایر نهادها از کودکان کار ، فرزندان طلاق ، بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت هستم🌹. مشهدی های گرامی حتما تاپیک خدمات حمایتی رایگان شوق زندگی رو بخونید .

عزیزم خوشحال میشیم که در تاپیک پروفایلم همراهی مون کنیم❤

چجوری؟ ببخشید من زیاد سر در نمیارم 😅

عزیزم در تاپیک صداتون زدم

خوشحال میشیم پست های زیباتون روببینیم

اومده بود خواب مادرش گوشیم و کفش مو پیدا نکردن فلان جا زیر تخت اینامه برید بردارید دقیق آدرس داده بو ...

به خانوادش گفتی؟ شاید واقعا دنبال می گردن

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت