2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 67 پست

استارتر عزیز کانادا برای بچه ها بسیار کشور خوبیه تحصیلات ابتدایی و متوسطه دولتی، مدارس بزرگ و زمین های ورزشی بزرگ و سرسبز برای بزرگتر ها خوب باید یا میلیاردر باشید یا اینجا کار کنید چون حقوق های متوسط یا کارمندی ایران اینجا جواب نمی ده در مورد رشته شما نمی دونم باید قبلش اطلاعات بگیرید خانمی بود که می گفت کورس حسابداری برداشته و از بازار کارش خبری ندارم اگر اینجا اقامت دائم داشته باشید بعد سه ماه بیمه همگانی بهتون میدن و خوب میتونید وام تحصیلی بگیرید و درس بخونید این وام بخشی از هزینه زندگی رو کاور می کنه تا تو رشته خودتون مشغول کار بشید ولی تا اون موقع باید یا کارهای ساده انجام بدین یا باخودتون پول بیارین. یک آپارتمان ۲ خواب حداقل ۱۵۰۰ دلار در ماه اجارش هست با هزینه ایاب و ذهاب و خورد وخوراک شما حداقل ۳۰۰۰ دلار خرجتون هست. قبل از هر کاری با یک شرکت مهاجرتی مشاوره کنید مشاوره رایگان هست چون مشاغل امتیاز متفاوتی دارند و بهتون میگن که رشته شما یا همسرتون کدوم امتیاز بالاتری داره که بخواد متقاضی اصلی باشه که بتونین از طریق شغلی مهاجرت کنید. شرکت ادیسه تو تهران و مشهد شرکت معتبری هست سرچ کنیدآدرسش میاد هزینه ها رو برای تورنتو گفتم شهر های کوچک شاید ارزونتر باشه.

ببخشید پستت رو خوندم گفتید کانادا زندگی میکنید.. شوهر من ویزای مالتیپل گرفته.. با اون ویزا میخواد ب ...

من دقیق این روش رو‌ نمی دونم ولی شنیدم الان کانادا خیلی سخت می گیره چون خیلی ها با این روش میخوان اقامت بگیرن باید ثابت کنند ازدواجشون سوری نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر عزیز کانادا برای بچه ها بسیار کشور خوبیه تحصیلات ابتدایی و متوسطه دولتی، مدارس بزرگ و زمین ه ...

ز طریق تحصیلی ام میشه توضییح بدی؟!متلا با لیسانس ی رشد دولتی با یه مقاله میپذیرند؟!نمزه زبان ام باشه. 

من دقیق این روش رو‌ نمی دونم ولی شنیدم الان کانادا خیلی سخت می گیره چون خیلی ها با این روش میخوان اق ...

شما کانادا زندگی میکنی؟!!

شوهر ابله من که زن و بچه داره!! تو ویزاش نمیدونم خودشو مجرد معرفی کرده یا منو بچه رو ضمانتی برای برگشتش قرار داده!!

حالا خواستم بدونم میتونه به اهدافش برسه!؟

چقد دوسدارم بیام کانادا اونجا برم بهشون بگم این ابله سر منو کلاه گذاشته اومده ازدواجشم سوریه.. محض گرفتن اقامته.. البته شایدم به عشق کانادا با اون زنیکه ۴۵ ساله زشت ازدواج دائمی کنه😐

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..
شما کانادا زندگی میکنی؟!! شوهر ابله من که زن و بچه داره!! تو ویزاش نمیدونم خودشو مجرد معرفی کرده یا ...

وای عزبزم نمیشه همینور حالشو جا بیاری

آخه به چه قیمتی دلش واسه شما و بچه نمبسوزه ؟ای خدا ایشالا حل بشه مشکلتون

وای عزبزم نمیشه همینور حالشو جا بیاری آخه به چه قیمتی دلش واسه شما و بچه نمبسوزه ؟ای خدا ایشالا حل ...

چجوری؟!! وقتی منو برد ترکیه واس انگشت نگاری فهمیدم ویزا گرفته.. ادنجا خواستم به پلیس ترکیه بگم..البته به دلایلی میدونس میتونم کاری کنم.. نذاشت بگم.گریه کرد گفت برگردم ایران برا تو و بچه هم ویزا میگیرم.. ولی مثل سگ دروغ میگفت.. الانم با پاستورت و کل مدارکش ۷ ماهه خونه ننه عفریتشه.. الهی خبر مرگ خودشو مادرش بیاد

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..
ز طریق تحصیلی ام میشه توضییح بدی؟!متلا با لیسانس ی رشد دولتی با یه مقاله میپذیرند؟!نمزه زبان ام باشه ...

ویزای تحصیلی که شما باید دانشگاهی که میخواین برید و رشتتون رو سرچ کنید چه چیزهایی لازمه مقاله یا آیلتس یا تافل و این که ویزا بگیرید چون اقامت دایم ندارید وام تحصیلی بهتون تعلق نمی گیره و هزینه تحصیل خیلی بالاست بسته به رشته و مقطع فرق داره مثلا برای پزشکی اینجا چهار سال باید ساینس بخونند بعد امتحان بدن برای مدیکال و چهار سال هم اونجا بخونند که پزشک عمومی باشند که حتما باید تخصص بگیرند چیزی به اسم پزشک عمومی نداریم برای پزشک خانواده باید دو سال بخونن که تخصصش رو بگیرند. همین ساینس تو مقطع کارشناسی هر ترم حدود ۴۰۰۰ دلار هست حالا هزینه کتاب و اتاق اینا هم هست. اگر دانشجوی نخبه هستید خوب میتونین با دانشگاه اینجا مکاتبه و بورس بگیرید.

شما کانادا زندگی میکنی؟!! شوهر ابله من که زن و بچه داره!! تو ویزاش نمیدونم خودشو مجرد معرفی کرده یا ...

حواستون جمع باشه هم دولت کانادا سخت می گیره و اینطوری نیست امروز بیاد فردا بتونه طلاق بده هم بعضی ها تو محیط که قرار میگیرند دیگه زن و زندگی یادشون می ره البته منطورم همسر شما نبود.

کانادا کشور خوبیه ولی بهشت برین هم نیست مشکلات خودش رو داره مهاجرت کار بسیار سختی هست مخصوصا وقتی بچه محصل داری که دیگه نمی شه بری و بیایی تفاوت فرهنگ، زبان، هزینه ها همه و همه چالش های بزرگی هستند. باید بتونین کار کنید ترجیحا تو رشته خودتون که بیشتر اوقات مجبورید در کالج یادانشگاه درس بخونید و امتحان رجیستری رشته خودتون رو بدین. بنابراین بی گدار به آب نزنید شرایط رو بپرسید از کسانی که هم رشته شما هستند. بازار کار رشتتون رو ببینید چطوره. میتونید سرچ کنید تو تل گرام مثلا برای پرستاران ایرانی کانادا کانالی هست که تبادل نظر میکنند. 

فقط نخبه!؛؟ 

اخه بورسیه که بشید میخوان هزینه تحصیل و زندگی رو تو ایام دانشجویی بدن باید طرف ظرفیت علمی بالایی داشته باشه. وگرنه با همون ویزای دانشجویی باید بیایین که بپذیرش از اینجا بگیرید و هزینه ها با خودتون هست.

اخه بورسیه که بشید میخوان هزینه تحصیل و زندگی رو تو ایام دانشجویی بدن باید طرف ظرفیت علمی بالایی داش ...

میگمم ببخشید ها یه نظرتو با درش خوندن دانشگه دولتی تهران مقاله و اینا میشه مید داشت؟!ببخشید هی سوال پرسیدمم

چجوری؟!! وقتی منو برد ترکیه واس انگشت نگاری فهمیدم ویزا گرفته.. ادنجا خواستم به پلیس ترکیه بگم..البت ...

وای عزیزم ایشالا حل بشه مادرش یه دونه بزنه تو دهن بچش بگه هر وقت با زنت اومدی بیا ابن اتفاقا نمیفته