2777
2789
عنوان

مارک پلوپز

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 49 پست
ببین دیجیتالی اول این که گرون تره دوم این که شنیدم ممکنه خراب بشه. فقط شنیدم. پارس خزر هر کی داشته ر ...

آهان 

ممنون عزیزم 

احتمالا همون پارس خزر بگیرم قیمتش هم مناسب تره ظاهرا

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

به نطرم هرچی میخری چهار نفره بخر . دونفره خیلی کوچیکه. 

جدی 

ممنون عزیزم 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نطرم هرچی میخری چهار نفره بخر . دونفره خیلی کوچیکه. 

آره کم کم چهار نفره بخر. من ۸ نفره دارم. برا چهار نفر هم گذاشتم. خودم و مهمان استفاده میکنم. اما دو نفره برا کساییه که حتی بچه نخوان.  من برا مادربزرگم دو نفره خریدم

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
اره عزیزم انشالله یه بچه هم داشته باشی بتونی استفاده کنی ..دخترم من الان دو سال نیمه شه من دیگه برنج ...

انشاالله 

خیلی لطف کردی راهنماییم کردی

دختر گلتم خدا حفظ کنه برات