2777
2789
عنوان

مارک پلوپز

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 49 پست
چقد من از شما خوشم میاد🤦🏻‍♀️ یه خانوم محترم و فوق العاده با ادب😍

ممنون ک صفت خوب خودتونو  ب من نسبت می دید ... این نظر لطف شماست دوستم ☺️❣️🌹

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
آبجی منم فلر داره راضیه از ماست بندش هم خیلی  استفاده میکنه. خودم هم فیلیپس دارم خیلی تعریف میک ...

منم خودم از این چند کاره های فلر دارم، خیلی کار راه اندازه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربان محبتت  مهربوووون❣️❣️  تو سایت  بچه ها از  پارس خزر  خیلی تعریف میکرد ...

ممنون عزیزم 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

من دو نفره کادو بردم دیگه

آهان 

پس برم قیمتاش رو مقایسه کنم 🤦🏻‍♀️

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

فلررر عالیییی

نمیدونید چنده ؟ 

پس لابد خیلی گرونه😥

نمیدونم عزیزم واسه هفت هشت سال پیشع جهازم . اما تو نت ی سرچ بکن ببین چ جوریه .😙😙😙😙البته خوشگلل خانوم دونفره نیستا

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍

یه پیشنهاد 

بعدا  برید  دیجیکالا  

کامنت های مردم رو هم  بخونید  درباره مزایا و معایب  اون وسیله ای ک مد نظرتون 

خیلی میتونه کمک تون کنه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
نمیدونم عزیزم واسه هفت هشت سال پیشع جهازم . اما تو نت ی سرچ بکن ببین چ جوریه .😙😙😙😙البته خوشگلل خ ...

ممنون عزیزم 😘😘😘

پس هیچی 😅

نمیدونید چنده ؟ 

نه الان نمیدونم فکر کنم به یه تومن رسیده باشه البته مطمئن نیستم

من توش انواع کیک ها رو میپزم حتی کیک های تولد خودمون

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
یه پیشنهاد  بعدا  برید  دیجیکالا   کامنت های مردم رو هم  بخونید  درب ...

ممنون عزیزم 

ببین دیجیتالی اول این که گرون تره دوم این که شنیدم ممکنه خراب بشه. فقط شنیدم. پارس خزر هر کی داشته راضی بوده. ته دیگش عالیه. 

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
نه الان نمیدونم فکر کنم به یه تومن رسیده باشه البته مطمئن نیستم من توش انواع کیک ها رو میپزم حتی کی ...

👏👏👏

ولی خیلی زیاده 

نمیخوام انقد هزینه کنم 

بازم ممنون