2777
2789
عنوان

مارک پلوپز

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 49 پست
نه اصلا نمیسوزه، اتفاقا ته دیگهاش خیلی خوب میشه

ممنون 

انشاالله پس همون رو بگیرم 

میدونید معمولیش با دیجیتالی چه فرقی داره؟

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فِلِر خوبه، من برا دختردایی مادرشوهرم کادو بردم، هر بار منو می بینه تعریفشو میکنه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
عه  وا ! خاک عالم ... اصلا حواسم نبود🙈  عید شما هم مبارک 😃

اشکالی نداره گومبولی جونم 

شما همین که اومدی توی تاپیکم خوشحالم کردی😅

ممنون 

نظری نداری در مورد مارک پلوپز ؟ 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

فِلِر خوبه، من برا دختردایی مادرشوهرم کادو بردم، هر بار منو می بینه تعریفشو میکنه

جدی ؟ 

من میخوام حتما دونفره باشه 

بعضی مارک ها دونفره نداره نمیدونید فلر داره یا نه؟

قربونه شما 😍

😘😘😘

اشکالی نداره گومبولی جونم  شما همین که اومدی توی تاپیکم خوشحالم کردی😅 ممنون  نظری ندار ...

قربان محبتت  مهربوووون❣️❣️ 

تو سایت  بچه ها از  پارس خزر  خیلی تعریف میکردن

ولی من شخصا نداشتم  و تجربه شو ندارم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
واسه من زاروتیه . خیلی راضیم خیلی . عصای دستمه . البته چند کارست دیگه

پس لابد خیلی گرونه😥

جدی ؟  من میخوام حتما دونفره باشه  بعضی مارک ها دونفره نداره نمیدونید فلر داره یا نه؟

من دو نفره کادو بردم دیگه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

آبجی منم فلر داره راضیه از ماست بندش هم خیلی  استفاده میکنه. خودم هم فیلیپس دارم خیلی تعریف میکنن ولی خودم استفاده نکردم. دختر داییم هم میدیا داره کارمنده و هر روز پلوپزش در حال استفادس 😅😅بشدت راضیه