2777
2789
عنوان

خیلی لاغر شدم 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 9535 بازدید | 88 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو خودت چجوری باردار شدی ؟

من تو عمرم اصلا قرص نمیخوردم .. مامانم نمیذاشت .. بارداری اولم ک بار اول حامله شدم .. دومی هم دو ماه اقدام کردم . نشدم . گفتم احتمالا کیست دارم . یه ماه ال دی خوردم .. پشتش حامله شدم .. اصلا هم دکتر و سونو نرفتم .. جز تست پاپ اسمیر . 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
نه اتفاقا بهترم میشه ، همیشه توصیه میکنن جلوتر آماده کنید بعد توی یخچال استراحت بدید ، من خودم تو فر ...

ممنونم ازت واس سسش فقط پیازو رب میزنین .درش موقع پخت باید باز باش یا بزارم ک وانره؟کدومش قبلا خونده بودم ولی یادم‌نیس 

شما ازمایش دادی مشکلی نداشتی

من تو اولین آزمایشم ویتامین د و زینکم خیلی پایین بود 

پرولاکتینم بالا بود آنتی tpo هم بالا بود 

بعد یه مدت دارو مصرف کردم سه مورد اول نرمال شد 

ولی در مورد چهارمی کمی‌ نگران

ممنونم ازت واس سسش فقط پیازو رب میزنین .درش موقع پخت باید باز باش یا بزارم ک وانره؟کدومش قبلا خونده ...

برا سس علاوه بر اینا که گفتی چند تا گوجه نگینی کن با پیاز تفت بده تو آب سسم چند تا الو بخارا بنداز ، بعد که سس به جوش اومد کوفته ها رو بنداز توش با در باز تا بپزه

من تو عمرم اصلا قرص نمیخوردم .. مامانم نمیذاشت .. بارداری اولم ک بار اول حامله شدم .. دومی هم دو ماه ...

خوش به حالت واقعا 

والا من مامانمم تنبلی داشته ولی هر دو بارشم همون ماه اول حامله شده 

خوش به حالت واقعا  والا من مامانمم تنبلی داشته ولی هر دو بارشم همون ماه اول حامله شده

باور کن اگه منم میرفتم دکتر هزار تا مشکل داشتم . وزنم  زیاددددد بود.. همین دکتر رفتن کلی استرس ب ادم وارد میکنه . بیخیالی طی کنی خیلی بهتر جواب میده

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
باور کن اگه منم میرفتم دکتر هزار تا مشکل داشتم . وزنم  زیاددددد بود.. همین دکتر رفتن کلی استرس ...

عزیزم درسته من از اول میدونستم تنبلی دارم و ممکنه یکم طول بکشه باردار شم بازم زیاد عجله نداشتم دوس داشتم یکی دو سالی از ازدواج بگذره بعد ولی باورت میشه یه بار که واسه معاینه و مشاوره رفتم پیش دکترم شوهرمم صدا کرد گفت اگه زود اقدام نکنین ممکنه هیچ وقت بچه دار نشین الان انقد استرس دارم که نگو