2777
2789
عنوان

خیلی لاغر شدم 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 9539 بازدید | 88 پست
خیلی ممنون که راهنمایی کردی گلم انشالله بارداری راحت و زایمان آسونی داشته باشی مواظب خودت و نی نیت ب ...

ممنونم عزیزم .. به امید خدا . مرسی از دعای قشنگ. ❤❤❤

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا گلم دکتر اولم چن تا چن تا مریض میدید اصلا هم درست حسابی به حرفای آدم‌ گوش نمیکرد فقطم یه عالمه ...

سونوی چی دادی ؟من واس کیست میرم سونو میدم تو اون مشخص میشه اگ باش دکتر میگه؟

اینکه خیلی لاغر شدی  قاعدتا باید میگفتی متناسب شدم 🤔

آهان درسته گلم

آخه میدونی به نظر خودم خیلی لاغر شدم 

الان هر چی‌ میپوشم تو تنم‌ زار میزنه 

بعدشم این ۸ کیلو چون تو زمان خیلی کمی بوده واسه همین برام غیر عادیه و گرنه خودم یه زمانی دوس داشتم تو وزن الان باشم 

من‌چن بار دادم ولی دکتر چیزی‌نگفته البته عمومی بود میفهمن‌ب نظرت؟

منظورت دکتر سونوئه ؟ 

آره خب میدونن من خودمم خیلی وقتا پیش اونا رفتم و تو همون سونو هم نشون داده که کیست دارم 

منظورت دکتر سونوئه ؟  آره خب میدونن من خودمم خیلی وقتا پیش اونا رفتم و تو همون سونو هم نشون دا ...

دکتر سونو ک سونو میکنه دیگ‌درسته؟بعد بردم‌دکتر عمومی نگاه کرد البته بعضی چیزارو‌ همونجور ک داشت سونو میکرد‌توضیحم‌میداد ولی برگه رو بردم‌پیش دکتر عمومی 

دکتر سونو ک سونو میکنه دیگ‌درسته؟بعد بردم‌دکتر عمومی نگاه کرد البته بعضی چیزارو‌ همونجور ک داشت سونو ...

حالا اونا هم یه چیزایی میدونن ولی بهتر بود ببری پیش متخصص هر چی‌ باشه اونا تشخیصشون بهتره عزیزم 

متفورمین واسه لاغر شدن عالیه

عزیزم منم دقیقا مث شمام تنبلی دارم این ماهم ماه پنجم اقداممه دکترم گف من داروی محرک تا شیش ماه نشه اقدامت نمیدم بهت فقط ماه سوم و چهارم  اقدامم قرص گلای وانس داده بهم  و این ماهم که ماه پنجممه علاوه بر گلای وانس قرص دوفاستونم داده گفت اگه  این ماهم حامله نشدی  ماه بعدم که شیش ماه میشه همینارو بخور اگه جواب نداد از ماه هفتم شروع میکنه محرک میده بهم 

متفورمینی که شما میخوری چه شکلیه دوزش چنده  بنظرت متفورمینی که شما میخوری قویتره یا گلای وانس ۷۵۰که من میخورم ضمن اینکه من با این قرص لاغر نشدم هیچ اگه بقیه دوستانم اطلاعی داشته باشن ممنون میشم راهنمایی کنن 

لطفا برای  مامان  شدنم  یه صلوات بفرستید. الهم  صل  علی  محمد و آل محمد  
عزیزم منم دقیقا مث شمام تنبلی دارم این ماهم ماه پنجم اقداممه دکترم گف من داروی محرک تا شیش ماه نشه ا ...

سلام عزیزم من گلوکوفاژ ۵۰۰ میخورم راستش قبلا فقط یدونه میخوردم الان دو تا شده خوبه که دکترت اینجوری گفته به نظر من اون اول میخواد بدنتو آماده کنه بعد بهت دارو بده ولی من هر دکتری رفتم از همون اول بهم محرک دادن