2777
2789
عنوان

خیلی لاغر شدم 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 9539 بازدید | 88 پست

در حالیکه خیلیا واقعا هم خودشون خیلی مشکل داشتن و هم شوهرشون ولی طبیعی باردار شدن 

خودش اونطوری به من و همسرم استرس داد بعدشم میگفت اگه استرس داشته باشی نمیگیره

عزیزم درسته من از اول میدونستم تنبلی دارم و ممکنه سکم طول بکشه باردار شم بازم زیاد عجله نداشتم دوس د ...

بد به دلت راه نده عزیزم .. مگه قدیما دکتر میرفتن مادر بزرگای ما؟؟؟ماشالله همشون کلی بچه میاوردن . الان همه چی از تغذیه نادرسته . یکم تغذیتو درست کن .. سردی کم بخور .. همین برنج کلی سممه .. .. نگران نباش. دکترا مگه خدان؟انشاللع که زود زود روزی ک فکرشم نمیکنی باردار میشی . 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد به دلت راه نده عزیزم .. مگه قدیما دکتر میرفتن مادر بزرگای ما؟؟؟ماشالله همشون کلی بچه میاوردن . ال ...

آره واقعا منم خیلی وقتا به این حرف تو فک میکنم 

خودم تو بیمارستان کار‌ میکنم انقد زیادن افراد هم سن و سال من که هر روز واسه زدن آمپول میان (برای بارداری) در حالیکه قبلا خانما خودشون طبیعی باردار میشدن همش به خاطر تغذیس واقعا

چرا از کجا فهمید ک زود اقدام‌نکنین خدای نکرده مشکل پیش میاد؟

سونو کرد گفت تنبلی داری والا خودش میگفت خفیفه 

چون من درسته پریودم نامنظم بود ولی بالاخره خودم‌ پریود میشدم فقط فاصلش زیاد بود مثلا ۴۵ روز اینا اما باورت نمیشه تازه ۸ ماه بود عروسی کرده بودیم وقتی اونجوری پیش شوهرم گفت احساس کردم غرورم شکست خیلی ناراحت شدم

سونو کرد گفت تنبلی داری والا خودش میگفت خفیفه  چون من درسته پریودم نامنظم بود ولی بالاخره خودم ...

چقد خوب ک زود رفتی دکتر .ان شالله ک هروقت خاستین بچه دار میشین .این دکترا خودشون بیشتر استرس میدن ب ادم .ادم سالم و مریض میکنن از هرجهت 

آره واقعا منم خیلی وقتا به این حرف تو فک میکنم  خودم تو بیمارستان کار‌ میکنم انقد زیادن افراد ...

واسه همین میگم الکی قرص و دارو نخوور. عزیزم . بخدا من هفته ۱۰ .۱۱ بدجوور خونریزی کردم با لخته های بزرگ . بیمارستان بستریم کردن . فک نمیکردن بچه بمونه . گفتن سقط شده . بعد اسکن کردن گفتن زندست . یه قلش افتاده بود متاسفانه .. اما باورت نمیشه. نه قرص به من دادن . نه امپولی نه سرمی ... فقط گفتن مراقب باش. دو هفته دیگه اسکن میکنیمت .. هر چقد گفتم شیاف بدین تو ایران شیاف میدن .. سرشونو تکون میدادن .فک میکردن خول شدم 

بقول یکی از دوستام .. میگفت سر حاملگیم ۵ ماه خونریزی داشتم و استراحت مطلق .. با امپولو و شیاف سر کردم تا زایمان ...اما چه فایده . بچه هزار جوور مشکل پیدا کرد دور از جون . از کم خونی و مشکل کف پا و دور باشد .. تازه هم فهمیدن اوتیسم داره .😔😔😔.. میگه ایینجا به زووور میخوان ی چیز و نگه دارن . ک اصلا خوب نیس..

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
چقد خوب ک زود رفتی دکتر .ان شالله ک هروقت خاستین بچه دار میشین .این دکترا خودشون بیشتر استرس میدن ب ...

دقیقا گلم دکتر اولم چن تا چن تا مریض میدید اصلا هم درست حسابی به حرفای آدم‌ گوش نمیکرد فقطم یه عالمه دارو و آمپول میداد به امید اینکه یکیش بگیره آخرشم میگفت زیاد تحریک شده دیوونه 

واسه همین میگم الکی قرص و دارو نخوور. عزیزم . بخدا من هفته ۱۰ .۱۱ بدجوور خونریزی کردم با لخته های بز ...

آره والا دقیقا دارو خودش یه عالمه عوارض داره من خودم خیلی دوس داشتم تا حد ممکن بدون دارو باشه ولی اون حتی بهم فرصت یه سال اقدام طبیعی رو نداد که بلکه شاید شد نمیدونم اینجا چرا اونجوریه ؟ 

راستی گلم شما کجا زندگی میکنین ؟ 

آره والا دقیقا دارو خودش یه عالمه عوارض داره من خودم خیلی دوس داشتم تا حد ممکن بدون دارو باشه ولی او ...

یه مدت با روش خودت جلو برو . استرستو کاهش بده .. الکی قرص و دارو نخوور .. دمنوشای گیاهی مصرف کن .بعضیاشون خیلی واسه رحم خوبن . یا واسه تخمدان ببین چی خوبه . ک فعال میکنتشون ... حتما به نتیجه میرسی 👌🏽انگلیسم

یه مدت با روش خودت جلو برو . استرستو کاهش بده .. الکی قرص و دارو نخوور .. دمنوشای گیاهی مصرف کن .بعض ...

آره عزیزم تصمیم گرفتم این ماهم دارویی که دکتر داده رو مصرف کنم اگه نتیجه نگرفتم دارو و دمنوشای گیاهی رو امتحان‌ کنم الانم دیگه زیاد استرس ندارم ینی دیگه واسم مهم نیست بیشترین دلیلشم شوهرمه که میگه ولش کن هر وقت شد شد اصلا اذیت نمیکنه

یه مدت با روش خودت جلو برو . استرستو کاهش بده .. الکی قرص و دارو نخوور .. دمنوشای گیاهی مصرف کن .بعض ...

خیلی ممنون که راهنمایی کردی گلم انشالله بارداری راحت و زایمان آسونی داشته باشی مواظب خودت و نی نیت باش ❤

آره عزیزم تصمیم گرفتم این ماهم دارویی که دکتر داده رو مصرف کنم اگه نتیجه نگرفتم دارو و دمنوشای گیاهی ...

کار خوبی میکنی .. همین ک همسرت اینجوری میگه این خودش قوت قلبه😊😊😊حتمااا حتماااا زود  بارداریتو اعلام میکنی ...