2777
2789
عنوان

خیلی لاغر شدم 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 9535 بازدید | 88 پست

کلیه تونو نابود نکنین با مصرف قرص... این قرص و ب دیابتی ها هم نمیدن چون ضرره . واسه. همون انسوین میدن . 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
آخه ۸ کیلو لاغر شدم همه لباسام گشاد شده برام 😪 بعدشم هر کی منو میبینه میگه چرا یاو انقد لاغر شدی !

مردم برا همه چی حرف میزنن عزیزم به منم میگن چرا انقد چاقی 😁بیخیال ولی با توجه به قدت وزنت خیلی خوبه نگرون نباش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرخود قرص نخورین برای لاغری از دمنوش استفاده کنید خیلی ها نتیجه گرفتن ....درسته یکم گرونه اما ارزششو ...

انواع قرصای لاغری به من اثر نداشته اونوقت یه دم نوش میخواد منو لاغر کنه ، انواع توصیه های گیاهی هم رعایت کردم ولیییی

روزی ٢ تا 

عزیزم اگه وزنت زیاده روزی دو تا بهت اثر نمیکنه 

باید از یدونه تو هفته اول شروع کنی و به ۳ تا یا چهار تا ، تا هفته ی سه و چهار ادامه بدی و بعد ثابت نگه داری و تا وقتی جواب بگیری بخوری 

عزیزم اگه وزنت زیاده روزی دو تا بهت اثر نمیکنه  باید از یدونه تو هفته اول شروع کنی و به ۳ تا ی ...

واقعا شما اینو واسه لاغری میخوری؟!!!!

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

[QUOTE=90674777] انواع قرصای لاغری به من اثر نداشته اونوقت یه دم نوش میخواد منو لاغر کنه ، انواع توصیه های گیاه ...[/QUOTEدمنوش زیر نظر کارشناس تغذیه مصرف میشه و هرهفته وزن رو  کنترل میکنه  هرهفته چااش میذاره برای لاغری .. قرص های لاغری و اینا رو هم باید زیر نظر دکتر مصرف کنید والا ضرر دارن به حای فایده .... 

کسی‌ میدونه ک اگ ی روز زودتر کوفته تبریزی امادا کنم بزارم تو یخچال .بعد فرداش بزارم بپزه خراب نمیشه ...

نه اتفاقا بهترم میشه ، همیشه توصیه میکنن جلوتر آماده کنید بعد توی یخچال استراحت بدید ، من خودم تو فریزر هم گذاشتم ، بعد از مدتی در آوردم و پختم ، البته باید مواد کوفتت درست آماده شده باشه تا وا نره