سلام طاعات قبول من کمک میخوام لطفا راهنمایی کنید پسرمنه ساله است ازبچگیش دیر همکاری کرد برای رفتن به دستشویی و گرفتن ازمای بی بی وخیلی اذیت شدم الانم که نه ساله است گاهی بخودش ادرارمیکنه چندروز یه بار یا روزی دوبار این مساله زندگیم رومختل کرده مجبورم لباسش روبشورم همسرمم عصبانی میشه نمیزاره دکتر اورولوژی ببرمش هرچی جایزه و نصیحت انجام دادم فایده نداشت همش اب میخوره اونم مقدار زیاد ودیرمیره دستشویی هرچی هم میگم زودبرونمیره اگرهم چیزی نگم بازم بخودش ادرارمیکنه همش باید لباس زیرش روچک کنم ادرار داشت بشورم خسته شدم ازدستش چه کنم؟؟!!!😱😱😔😔😔
همسرم ازهیچ کس حرف شنوی نداره مغرور و خشن هست باید پنهانی ببرمش تابدتر نشده
عزیزم واست نگرانم اگه اخلاقش اینطوره وفتی بفهمه بردیش دکتر بدترمیکنه پس حداقل با بابات یا داداشت ببرش که اگه گفت بیخود کردی و تنهارفتی و فلان یکی ازمردا باهات باشه که بتونی بگی بافلانی بردمش.یا حتی اونا گردن بگیرن بگن مثلا من خونه شما بودم دیدم اینجوری شده گفتم پاشو همین الان ببریمش دکترو مثلا شما گفتین نه باشه باهمسرم میبرمش بعدا اونا اصرار کردن که نه
قوی بودم تاالان اما نود درصدموهام توچهل سالگی ریخت وسفید شد خداکمک کرد زنده ام بخاطر پسرم وگرنه بااون روزای سخت که داشتم ودارم الان باید توبهشت زهراباشم