سلام طاعات قبول من کمک میخوام لطفا راهنمایی کنید پسرمنه ساله است ازبچگیش دیر همکاری کرد برای رفتن به دستشویی و گرفتن ازمای بی بی وخیلی اذیت شدم الانم که نه ساله است گاهی بخودش ادرارمیکنه چندروز یه بار یا روزی دوبار این مساله زندگیم رومختل کرده مجبورم لباسش روبشورم همسرمم عصبانی میشه نمیزاره دکتر اورولوژی ببرمش هرچی جایزه و نصیحت انجام دادم فایده نداشت همش اب میخوره اونم مقدار زیاد ودیرمیره دستشویی هرچی هم میگم زودبرونمیره اگرهم چیزی نگم بازم بخودش ادرارمیکنه همش باید لباس زیرش روچک کنم ادرار داشت بشورم خسته شدم ازدستش چه کنم؟؟!!!😱😱😔😔😔
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
باید همین کارروکنم اما اگر ببرم شاید پسرم به همسرم بگه خدایاخسته شدم ازبس لباس الوده شستم😱😱😱
به پسرت بگو نگه
باهاش'صحبت کن عاقله الام
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
مگه چه اشکال راره که نمیزاره برین دکتر اورولوژی بهش لگو مشکل بزرگی نیس و زود حل میشه اگه ببرینش دکت. اما اگه بزرگتر شه و مشکلش حل نشه مشکلات دیگه ای بهش اضافه میشه ازهمه مهمتر اعتماد به نفسش ازدست میره سر یه مسئله ای که کوچیک و قابل حل بوده اما بزرگتزشه ریکه به این راحتی نیس و باید روانشنای و اینام بره بگو بنطرت الان ببریمش بهتره یابعد که کلی ضربه خورد
باید همین کارروکنم اما اگر ببرم شاید پسرم به همسرم بگه خدایاخسته شدم ازبس لباس الوده شستم😱😱😱
میدونم چی میکشی منم پسرم همین طور بود خیلی سخته ..منم پسرمو بردم دکتر گف از نظر جمسی مشکلی نداره روحی ولی اضطراب داش همش ناخوناشو میزاش دهنش البته هنوزم ناخناشو مجوویه ...ادار ش بهترشده خودش ک میگف بخاطر سرما اینجوری میشم..ک اینجوری بود بیشتر اوقات شبا موقعه تواب ب زور میرف دسشویی
میدونم چی میکشی منم پسرم همین طور بود خیلی سخته ..منم پسرمو بردم دکتر گف از نظر جمسی مشکلی نداره روح ...
پسرم ناخن نمیجوه شب ادراری نداره درطول روز همش اب میخوره ودیرمیره دستشویی خدارحم کرده این چندساله کلیه اش اسیب ندیده بابت این مساله مشکلات زیادی برام ایجاد شده میشه اسم اولوژیست روبگید من دکترمحبوبی روپیداکردم تونت نوسته بود بهترینه توتهران نمیدونم این چه شانسی بودمن داشتم اولی سقط شد این تک فرزند هم منو نابودکرده با رفتارش و درسش
شما درست میگید همسرم بی خیاله فکرمیکنه درست میشه ومهم نیست درحالیکه چندساله این مشکل حل نشده ومن باب ...
ای بابا ازدست این مردا نمیدونم چشونه که اینطور برخورد میکنن چرا اخلاقشونو خوب نمیکنن که زندگی خودشونو خانوادشون خوب شه واقعا کی میخوان بفهمن زندگی براحتی میتونه عالی بشه فقط یه خورده باید اخلاق مدار باشن