2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 23 پست
همسرم ازهیچ کس حرف شنوی نداره مغرور و خشن هست باید پنهانی ببرمش تابدتر نشده

عزیزم واست نگرانم اگه اخلاقش اینطوره وفتی بفهمه بردیش دکتر بدترمیکنه پس حداقل با بابات یا داداشت ببرش که اگه گفت بیخود کردی و تنهارفتی و فلان یکی ازمردا باهات باشه که بتونی بگی بافلانی بردمش.یا حتی اونا گردن بگیرن بگن مثلا من خونه شما بودم دیدم اینجوری شده گفتم پاشو همین الان ببریمش دکترو مثلا شما گفتین نه باشه باهمسرم میبرمش بعدا اونا اصرار کردن که نه

ای بابا ازدست این مردا نمیدونم چشونه که اینطور برخورد میکنن چرا  اخلاقشونو  خوب نمیکنن که ...

ای بابا نابود شدم ازسال۸۵تاحالا فقط خداکمک کرده زنده ام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم واست نگرانم اگه اخلاقش اینطوره وفتی بفهمه بردیش دکتر بدترمیکنه پس حداقل با بابات یا داداشت ببر ...

اون میدونه هیچوقت بابابا وبرادرام دکترنمیرم باید پنهانی ببرمش مادروخواهرم‌ میدونند درروزهمش لباسشوییم فعاله چه کنم خسته شدم جواب همسرمم باید بدم که چراماشین رو روشن کردم یه بارنشونش دادم نگه دروغ میگم من خیلی بدبختم😔🙁

درکت میکنم  نمیدونم کی خوب میشه اوضاع شاید هیچوقت خوب نشه شایدم عوض شه خیلی سخته  فیز میتو ...

اگرنشد ببرمش دکتر بواسطه ی بی پولی باید توخونه بجنگم پاشو برو دستشویی واین مساویست باسفید شدن موهام انقدراین چندساله زحرکشبدم توازدواجم که الان نوددرصدش عین زن های هفتاد ساله سفیده

درکت میکنم  نمیدونم کی خوب میشه اوضاع شاید هیچوقت خوب نشه شایدم عوض شه خیلی سخته  فیز میتو ...

قوی بودم تاالان اما نود درصدموهام توچهل سالگی ریخت وسفید شد خداکمک کرد زنده ام بخاطر پسرم وگرنه بااون روزای سخت که داشتم ودارم الان باید توبهشت زهراباشم