2777
2789
عنوان

فقط اونایی که اعتقاد دارن

251 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من اصلا مذهبی نیستم ولی خدا پیغبر حالیمه ... با همسرم مشکل پیدا کردم با وجود اینکه دوس داریم همو... انواع گرمیجات و قرمزیجات به کار بردم نشده اگه دعای قرآنی یا هر راهکار دیگه بلدین بیاین بگین براتوجه و عشق در زندگی .احترام همو داریما ولی محبت نیس 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوره طلاق عالیه

بعد نماز صب دارم میخونم هر روز با زمل

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

گلم سرچ کنی توی نت هست

میخام یه چیز تست شده باشه ...والا من مذهبی نیستم تو این خطا نبودم این تنها راهمه 

قرمزی جات😁یکم بهش بی محلی کن حس حسادتشو تحریک کن ب خودت برس جلوش ولی محلش نده،باشگاه برو برای خودت برنامه غذایی خاص درست کن،نشون بده عاشق خودتی اونم توجش جلب می شه

قرمزی جات😁یکم بهش بی محلی کن حس حسادتشو تحریک کن ب خودت برس جلوش ولی محلش نده،باشگاه برو برای خودت ...

چند وقته دیگه دارم  بی محلی میکنم ولی تو پیام دارم دعوا میکنم اونم اصلا ج نمیده میادبغلم میکنه میخوابه بدون رابطه ..دوباره فرداش دوتا ادمیم که فقط همخونه ایم

من اینجا خوندم 1001 بار ذکر یا ودود مؤثر هست

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...