2777
2789
عنوان

دیروز کفش خریدم شوهرم دعوام کرد😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1750 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂اقایی من دوست دالهههه چون با۲۰ سانتیم بهش نمیرسم😂😂😂😂برای یه گردنبند برای سالگرد نامزدیمون خرید زنجیز و پلاکش یه قاشق بود بهم میگه خاله ریزه و قاشق سحر آمیز😂😂😂😂😂😂😂😶😑

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
یادنقی و هما افتادم تو عروسی ارسطو😂😂

من عاشق اون تیکه اش بودم😂

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
واااااااا چراااا

گف باید از من کوتاه تر باشی😂😂

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂

فداسرت کم کم عادت میکنه 

منم با کفش مجلسی همقد شوهرم میشم تپل ترم هستم اون میشه ریزه میزه اوایل حرص میخورد حالا عادت کرده دستمم میگیره که نخورم زمین😅😄

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍

امضات، خودتو واسه زن داداش جرواجرم کنی آخرش به چشم خواهرشوهر و فامیل شوهرت نگاهت میکنه! خودم تجربه کردما، هر حرف دوستانه ای هم بزنی فک میکنه داری تیکه میندازی!

منم کفش پاشنه ده سانتی بپوشم همقد شوهرم میشم ولی همه ی مراسم ما زن و مرد جدان و معلوم نمیشه اکثرا!

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
خو.دوس داره ازت بلندتر باشه😂😂😂

اره.....😂😂😂😂

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂