2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فکر کردی قرص برنج مثل برنجه ؟؟!! گول اسمشو خوردی ؟؟!

میدونی وقتی وارد بدن فردی میشه مثل اسید تک تک ذرات وجود فرد رو میخوره ؟!!

چه افرادی بودن که با حماقت خوردن این قرص تو بیمارستان التماس پرستارا رو میکردن که نجات پیدا کنند اما هیچ کس در اون لحظات نمیتونه به داد فرد برسه

فرد زنده ست اما از درون در حال خورده شدن و تجزیه شدنه .

عزیزم فکر کردی قرص برنج مثل برنجه ؟؟!! گول اسمشو خوردی ؟؟! میدونی وقتی وارد بدن فردی میشه مثل اسید ت ...

میدونم تمام اینارو میدونم فقط دیگه همه وجودم درد میکنه هر لحظه آرزوی مرگ دارم

زندگی سخت معلول برگشتن از خداست . شما از خدا برگشتی . پشت به خدا رفتی تو تاریکی

برگرد به سمت نور و روشنایی . تا زمانیکه برگردی خدا هم دستتو نمیگیره . برگرد سمت خدا تا خدا چندین قدم به سمتت حرکت کنه و در آغوشت بگیره.

دعا میکنم خداوند عمر باعزت و پر برکتی بهت عطا کنه 🤲

دعا میکنم خودت رو پیدا کنی ودست از نا امیدی که بزرگترین گناه هست برداری 🤲

دعا میکنم خداوند نور امید رو در قلبت روشن کنه 🤲

دعا میکنم همه مشکلاتت حل بشن و آدم های خوب و خداشناس سر راهت قرار بگیره🤲

مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃
میدونم تمام اینارو میدونم فقط دیگه همه وجودم درد میکنه هر لحظه آرزوی مرگ دارم

درکت میکنم بخدا . من خودم سه بار خودکشی ناموفق داشتم . وقتی نور رو پیدا کردم مسیرم عوض شد . الان فرد موفقی تو زندگیم هستم و خداروشکر میکنم که بهم فرصت دوباره زندگی کردن رو داد . من عذابهای زیادی تو زندگیم کشیدم

من ۸سال گرسنگی کشیدم طوریکه سو تغذیه کل دندونامو خراب کرد . من ۱۰سال تمام تو یه خرابه ای حبس خانگی بودم . تو اون ده سال بجز دو نفر با هیچ انسان دیگه ای تعامل نداشتم زجر و عذابی کشیدم که امیدوارم دشمنم هم نکشه .انواع آزار جنسی و جسمی بهم وارد شده بود

اما بعداً فکرشو هم نمیکردم برم دانشگاه ادامه تحصیل بدم جایی استخدام بشم و برا خودم مستقل بشم .

مطمعن باش دنیا همینطور نمیمونه . برا مرگ عجله نکن . خود مرگ سریع تر از آنچه که فکر کنی داره به سمت ما حرکت میکنه . همه ما رفتنی هستیم . نهایت ۸۰سال بعدش به منزل ابدی خودمون میریم .

قوی باش . و اگه میخوای قوی بمونی دستتو بذار تو دست خدا . تنهایی نمیتونی