2777
2789
عنوان

شوهرم با یه خانمی صحبت میکنه

533 بازدید | 41 پست

من چن ماهه ازدواج کردم، هنوز عقدیم،شوهرم یه کار حقوقی داره که وکیل گرفته وکیلش به اقاییه و البته بگم که هیچ کمکی نکرده بهمون و کار مفیدی انجام نداده، خانواده شوهرم یه خانواده ای اشناشونه که خانمه وکیله، مجرده ۳۵_۳۶ سالشم هست، چند بار پیش اومده که باهم بیرون بودیم تماس گرفته و با شوهرم صحبت کرده، هربار هم زنگ میزنه انقد طولانی حرف میزنه که من خسته میشم،مثلا اگه کل محتوای حرفش توی دو دقیقه باشه حرفش رو یه ساعت کش میده، شوهرم خیلی کم حرفه و بیشتر گوش میده

اینم بگم خانمه خودش زنگ میزنه نه اینکه شوهرم زنگ بزنه، حداقل این چند باری که من دیدم اینجوری بوده

شما اگه بودین حساس میشدین؟

راستش من فکر بدی نمیکنم اصلا، ولی خب میخوام ببینم واقعا این رفتار درسته یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساسیت نشون نده، و فقط متمرکز شو ببین تا کجا میره، اگه خدایی نکرده مسئله ی دیگه ای باشه زود خودشو نشون میده، فقط نباید حساسیت ایجاد کنی.

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

به خودی خودش درست نیس و من کلا از خانومایی ک غرور نداشته باشن بدم میاد و دوس دارم کمی وقار از زن بباره

بعضی زنا متاسفانه اهل جلف بازین و فک میکنن بروز هستن

اگر این موقعیت موجب سو استفاده خانم و همسر شما نشه نگران کننده نیس ولی در هر صورت باید یه سری حریم ها حفظ بشه و باید اجازه بدین همسرتون این حریم رو مشخص کنن و میتونید با چرب زبونی یا اقتدار دادن ب همسرتون ای موضوع رو روشن کنید

نه.

مسئله ای نیست بیخود حساس شدی.

کارای حقوقی به همفکری و مشورت زیادی برای دو طرف نیاز داره.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
اون خانوم وکیله کارش اینه یه نظرم حساس شدید

وکیل همسرم نیست، و اینکه بخدا من ادم حساسی نیستم اصلاولی مثلا دفعه ی اخری که زنگ زد برای اینکه من حساس نشم همسرم صداشو گذاشت رو اسپیکر، اصلا عمدا حرفارو کش میداد مثلا یه حرفی که توی دو دقیقه بزنی یه ساعت میومد حرف میچید خاطرات پرونده های دیگه رو میگفت نمیدونم راجب دوستی داداشش و شوهرم میگفت

اصلا فکر نمیکردم یه وکیل انقد وقتش ازاد باشه

وکیل همسرم نیست، و اینکه بخدا من ادم حساسی نیستم اصلاولی مثلا دفعه ی اخری که زنگ زد برای اینکه من حس ...

همسرتون رو تاحالا حضوری دیده یا صرفا فامیل دوره

یا مثلاً میدونه همسر داره؟

زیادی حساس شدی وکیل اخه چیکار شوهر تو داره بی خیال بابا

وکیل همسرم نیست، و اینکه بخدا من ادم حساسی نیستم اصلاولی مثلا دفعه ی اخری که زنگ زد برای اینکه من حساس نشم همسرم صداشو گذاشت رو اسپیکر، اصلا عمدا حرفارو کش میداد مثلا یه حرفی که توی دو دقیقه بزنی یه ساعت میومد حرف میچید خاطرات پرونده های دیگه رو میگفت نمیدونم راجب دوستی داداشش و شوهرم میگفت

اصلا فکر نمیکردم یه وکیل انقد وقتش ازاد باشه