2777
2789
عنوان

شوهرم با یه خانمی صحبت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 41 پست
اره بخدا، انقد حرف میزنه شوهرم گوشیو از گوشش دور میکنه، مثلا که بگه کی حرفاش تموم میشه،از طرف شوهرم ...

عزیزم

حرف من نیست

حرف اخلاقه

اون خانم دوزار شعور داشت صحبتش رو الکی آنقدر طولانی نمیکرد که شما بحق ته دلت خالی شه

امیدوارم کارتون زودتر تموم شه باهاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وکیله ولی وکیل همسرم نیست، اشنای خانوادگیشونه و در جریان پرونده هم هست

داره راهنماییشون میکنه عزیزم ولی خب شمام بنظرم جلو همسرت یجوری وانمود کن که جدی هسی وقتی زنگ میزنه تا متوجه بشه

عزیزم حرف من نیستحرف اخلاقهاون خانم دوزار شعور داشت صحبتش رو الکی آنقدر طولانی نمیکرد که شما بحق ته ...

بخدا کاری هم باهاش نداریم، یعنی کلا اون پرونده دست یه وکیل دیگه هست و این خانم هیچ کارهس، ولی مثلا این خانم اشنای خانواده همسرمه و همسرم هم در حق برادر این خانم یه لطف هایی کرده وقتیکه از دست خانوادش کاری برنمیومده که مثلا بخاطر اونه که همیشه جویای احوال همسرمه، همسرم که اینطور فکر میکنه

داره راهنماییشون میکنه عزیزم ولی خب شمام بنظرم جلو همسرت یجوری وانمود کن که جدی هسی وقتی زنگ میزنه ت ...

بخدا من ادم شکاک و بدبینی نیستم ابدا، ولی خب شهر کناری ما چهل دقیقه راهه، یه بار توی مسیر بودیم کل چهل دقیقه رو داشت با همسرم حرف میزد😬

حرفی که توی کمتر از دو دقیقه سر و تهش هم بیاد، کلا شاید ذاتا ادم پر حرفیه

بخدا من ادم شکاک و بدبینی نیستم ابدا، ولی خب شهر کناری ما چهل دقیقه راهه، یه بار توی مسیر بودیم کل چ ...

همیشه مراقب زندگیت باش نمیگم بیخیال باش مراقب باش چون هیچ چیز از هیچکس بعید نیست اینقد زنای تشنه و مریض ریختن ک براشون مهم نیست زندگی دیگران خراب بشه و سر مرد رو از راه ب در کنن

وکیل همسرم نیست، و اینکه بخدا من ادم حساسی نیستم اصلاولی مثلا دفعه ی اخری که زنگ زد برای اینکه من حس ...

به شوهرت بگو دیگه جواب نده اگه وکیل شوهرت نیست

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

جمع کن شوهرتوجسارت کنزندکیتو بگیر تودستت

خودش رنگ نزده والا، همش اون خانم وکیل زنگ زده، حتی یه بار باهم بیرون بودیم زنگ زد همسرم گفت برنمیدارم انقد حرف میزنه دیوانم میکنه، یا یه بار زنگ زد خیلی پرچونگی کرد گوشی رو گذاشت رو اسپیکر و دور کرد از خودش گوشیو

خودش رنگ نزده والا، همش اون خانم وکیل زنگ زده، حتی یه بار باهم بیرون بودیم زنگ زد همسرم گفت برنمیدار ...

این دفعه زنگ زد گوشبو بگیر بگو دیگه مزاحم وقت ایتراحت شوهرم نسو

ساعت کاری فقط

تا بفهمه تو هستی و مراقبی