2777
2789
عنوان

شوهر اشغالم

| مشاهده متن کامل بحث + 2335 بازدید | 142 پست

واقعا بعضی مردا دیگه شورشو در میارن...باید بزنی فکشو بیاری پاااین😡😠

دوست نی نی سایتی من لطفا دل کسی و نشکن🙏❤                 عشقم همسرم👇                                                                  دکترای روانشناسی هستن سوالی داشتی بگو ازش واست بپرسم  کاربری خواهرم دیگه دست منه اگه سوال حقوقی داشتین بگین ازشون بپرسم درخواست دوستیم ندین ممنون🌹🌹                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم خیلی بد هم نگفت باید خونه خودت بمونی واسه گرفتن نفقه و مهریه، اگر خونه رو ترک کنی نمیش ...

آزه عزیزم

همینطوره

وقتی شوهرت ببینه رفتی خونه پدرت دیگه از خودش سلب مسئولیت میکنه

زیاد هم بیراه نیست

نمیشه که خونه پدرت باشی و اون پول بهت بده

عزیزم منم دقیقا شرایط شمارو دارم.چند وقته قهری؟بچت چند وقتشه؟

سه هفته یا یک ماهی میشه باور کن اصلا دقیق نمیدونم حساب ماه و سال و هفته از دستم خارج شده😓دخترم نه ماهشه

بعضی وقتا با خودم فکر میکنم چطور این حجم از نفهمی تو کله به این کوچیکی جا شده😐
لطفا نگید می موندم من دوسال با هر مشکلی که بود موندم اما فایده نداشت و گستاخ تر شد اینبار خودش بیرون ...

جونیتو واسه همچین احمقی حدر نده

دوست نی نی سایتی من لطفا دل کسی و نشکن🙏❤                 عشقم همسرم👇                                                                  دکترای روانشناسی هستن سوالی داشتی بگو ازش واست بپرسم  کاربری خواهرم دیگه دست منه اگه سوال حقوقی داشتین بگین ازشون بپرسم درخواست دوستیم ندین ممنون🌹🌹                
اصلا نمی تونم درک کنم قهر کردن و رفتن به خونه ی پدری رو ................... فکر نکنین زندگیم گل و ب ...

منم ۵ ساله ازدواج کردم تا حالا این کارو نکردم

همون اولم به شوهرم گفتم بدم میاد ،خانواده ها رو تو دعواها دخالت نده

اوایل چند بار کار به کتک کاری هم رسید ولی میرفتم تو یه اتاق درم میبستم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
لطفا نگید می موندم من دوسال با هر مشکلی که بود موندم اما فایده نداشت و گستاخ تر شد اینبار خودش بیرون ...

همون موقع باید زنگ میزدی کلانتری میومد صورت جلسه میکرد دو نفر شاهدم امضا میکرد بعد تو دادگاه به کارت میومد

بعدش اینکه میگی خرجی نمیده شما برو درخواست نفقه بده کافیه سه ماه نده باهاش میتونی طلاق بگیری 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
اخه استارتر نمیگه که شوهرش مشکلش چیه اخه

دقیقا

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم