2777
2789
عنوان

شوهر اشغالم

| مشاهده متن کامل بحث + 2335 بازدید | 142 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا وقتی انقد بی مسئولیته بچه دار شدین؟

بعضی وقتا فکر میکنی اگه بچه بیادشاید بهتر شد ولی نه این طور نیست

دوست نی نی سایتی من لطفا دل کسی و نشکن🙏❤                 عشقم همسرم👇                                                                  دکترای روانشناسی هستن سوالی داشتی بگو ازش واست بپرسم  کاربری خواهرم دیگه دست منه اگه سوال حقوقی داشتین بگین ازشون بپرسم درخواست دوستیم ندین ممنون🌹🌹                
مشکل از اول از کجا بود ک قهر کردی عزیزم

همش دنبال رفیق بازیه شبا خونه نمیاد من تو یه شهر غریب تنها تا اعتراض میکنم دعوا کتک 😭واسه همه فرشته نجات واسه منو بچش عزراییل 

بعضی وقتا با خودم فکر میکنم چطور این حجم از نفهمی تو کله به این کوچیکی جا شده😐
شما مشکلتون چیه

شوهرم منو کتک زد خودشم رفت خونه مادرش منم دیدم ۲،۳ روز شد برنگشت صاحبخونمون هم بهش زنگ زد گفت برگرد گفت من نه دیگه اونجا میام نه اجاره میدم بابام اومد دنبالم جهیزیمو برداشت خونه رو هم پس داد(خونه رو بابام پول رهنیشو داده بود)

عشقم همه کسم دخترم😍😍

مهریه

نفقه خودت

نفقه دخترت

اجرت المثل 

توقیف اموال 

اینکارا رو برو بی صدا انجام بده البته با مشورت یه وکیل از طریق دادگاه نه شورای حل اختلاف 

احتمال داره شوهرت بعدش بفهمه که این دادخواست ها رو دادی بره دادخواست عدم تمکین بگیره که دیگه نفقه ات مالیده شه ولی تو زرنگ باش برو در خونت وقتی سر کاره و زنگ بزن کلانتری بگو قفل درو عوض کرده من نمیتونم وارد خونم شم تا صورت جلسه شه و این صورت جلسه رو نگه دار که اگه دادخواست تمکین داد بتونی یه چیزی دستت داشته باشی 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.