2777
2789
عنوان

عقد یا عروسی

368 بازدید | 39 پست

دیشب به شوهذم گفتم یکساله ونیمه عقدیم بنظرت بهترنیست کم کم کارامونو بکنیم بریم سرخونه زندگیمون(مشکل مالی اصلا نداریم )گفت دوس دارم بریم ولی اینم مرحله ای اززندگیه سخت نگیر ازش لذت ببر بوقتش همه چی درست میشه:/

فکرکنین قبلشم دوست بودیم ینی سه ساله وضعیتم اینه 😣دفترچه سربازیشو پر کرده ک بره سربازی و اینکه شوهرم تک پسره پیش پدرشوهرم ک خ وضع توپی داره کارمیکنه و همش دنبال اینه کارای حدید سروع کنه میگ این کارو شروع میکنم خودم سرکارنمیرمردوتا کارگر میزارم خودم فقط میرم پیش بابام

از اول تو فکر این چیژا بود بخاطر همین سختشه بریم سرخونه ژندگیمون میخاد منبع درامد جداداشته باشه بعد بریم😞شما بودین منتظر میموندین یکی دوسال دیگه میگفتین خب بزار شوهرم کارش درست   بشه یا میرفتین بعد میگفتین کارتو درست کن؟ 

البته اینم بگم ک دخالتای خانواده هامون بیش از اندازه اس و اگر تاالان باهم به مشکل نخوردیم فقط بخاطر اینه ک هردو بیشتر ازخانواده هامون همو دوس داریم و مراقب همیم درمقابلشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وقتی شرایطش رو دارید چرا که 

همین الانم خیلی دیر کردید

اینم بگم همیشه بلندپروازی و طمع باعث پسرفت میشه نه پیشرفت

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

برید سرزندگیتون  

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

به نظرم نباید نظر سنجی کنی باید سماجت کنی و بگی که خسته شدی ازین وضع و جدی باشی تا اونم جدی باشه توی دوران عقد اگه شل بگیری ۵ سال دیگه هم سر کاری و نمیری . . چون توی عقد همه چی برای مرد محیاست 

وقتی مشکل مالی نداره لزومی به نامزدی طولانی نیست اگه میبینی حرفت به جای نمیره از طریق خانواده وارد ب ...

شوهرم خودشم دوس داره دیشب گفت ازخدامع بریم عروسی کنیم (چون واقعا خودمون باهم مشکلی نداریم اصلا ولی خانواده ها ومراسما یخورده حالمونو بد کلده)ولیزبعم کفت صبرکن من کارامو کامل انجام بدم

گفت اینطوری بریم من تازه طول میکشه کارامو انجام بدم ولی اینجا خونه بابات ک باشی من کارامو انجام میدم وقتی رفتیم خونمون فقط باهم بریم عشقو حالو سفر کفت من مثل باباهامون نمیخام زندکی کنم میخام کیف کنم اززندگیم برم مسافرت و ...(همیشه میگفت ازقذیم اینو نه دیشب)میکه صبرکن من کنار کار با بابام دوتاسغل پردرامد بزنم ک خیالک راحت باشه دستتو بگیرم برم خونمون....نمیدونم باید صبرکنم یا نه

از طرفی خب حق میدم از طرفی هم دلم میخاد برم

بنظر من اصلا دوره ی عقد لازم نیس

من خودم ۴ ساله عقدم 

۴ سال دیگم قراره عقد باشم😐😓

ولی اگ دختر داشته باشم میخوام بگم

نامزدی فقط در حد اشنایی و خرید جهیزیه اونم فقط ۳ ماه

بعدم عقد و عروسی باهم بگیرن برن

لزومی نداره که وقتی به هم محرمن و شب باهم میخوابن بیان خونه ی پدرزن بدبخت کاراشونو بکنن😒

برن خونه خودشون.

اینقد این دوران عقد من اذیت شدم که نمیدونین

take it easy! But...take it