2777
2789
عنوان

عقد یا عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 39 پست
وای توی شهر ما این کارو خییییلیییی بد میدونن مگ پدر از دخترش سیر میشه که بفرستتش بره.من ۴ ساله توی ...

نه بابام ک زنگ نمیزنه

اون لیچاره ها حرفی ندارن  میگن هرطور خودتپن میخاین

بابامم مشکلی نداره با رفتنم 

شوهرم خودش میکه بهم زمان بده ک اذیت نشی توزندکیم

به نظرم نباید نظر سنجی کنی باید سماجت کنی و بگی که خسته شدی ازین وضع و جدی باشی تا اونم جدی باشه توی ...

نه ازاین اخلاقا نداره ک جدی نگیره 

بهش گفتم بریم گفت باشه بیشتر از سه سال نمیزارم بکشه مطمین باش

(رکورد دخترای فامیلمون چهارسال بوده ک عقد بودن این کفت سه سال ک اذیت نشی ازحرفاشون)کلا براش مهمه تو مهریه و جشن و عقدو مراسمو همه جیمون براش مهم بود خیلی ک ازهمه سرباشم تو فامیل

سرحلقع وسرویس عقد خیلیییی خرج کرد و اخرشم گفت دوس داری ؟بعد گفت از بقیه دخترای فامیلتون بهتره؟(جون همه فامیلامون رپی من ازاپل حساس بودن ازدواج ک کردم بدترم شدن شوهرمم ذرجریان بود )بخاطرهمین خیلی براش مهمه

میگه صبرکن اذیت نشی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکم توی تایپ دقت کن عزیزم اعصابم خورد شد😂 بنظر من هرچی زودتر برین بهتره درسته که تو خونه ی پدرت ر ...

اره الانم دخالت زیاد دارن

خانواده من بازمممممن خیلی کمه ولی مادرشوهر تا دلت بخاد

موندم چیکار کنن شوهرم بعد عقد نره خونشون زیاد همون هفته ای یه بار بره

نه ازاین اخلاقا نداره ک جدی نگیره  بهش گفتم بریم گفت باشه بیشتر از سه سال نمیزارم بکشه مطمین ب ...

نمیدونم ادما با هم فرق دارن من خودم ترجیح میدادم همه چیز عالی ترینم نبود نبود اما ۳ سال عقد نباشم. معیارا فرق داره خب اگه اذیت نمیشی منتظر بمون

اره الانم دخالت زیاد دارن خانواده من بازمممممن خیلی کمه ولی مادرشوهر تا دلت بخاد موندم چیکار کنن ش ...

نه بابا این خوب نیس

شوهرت اگ خودش هواتو داره توام چیزی نگو

یوقت حس کنه با مامانش مشکل داری بیشتر وابسته میشه بهش 

منم مادرشوهرم دخالت میکرد

ولی من پدرشوهرم خیلی باهاش دعوا میکنن و جلوشو میگیرن. از پدرشوهرم خیلی میترسه

take it easy! But...take it
نه بابا این خوب نیس شوهرت اگ خودش هواتو داره توام چیزی نگو یوقت حس کنه با مامانش مشکل داری بیشتر و ...

نه خداروشکر شوهرم اصلا حساس نیست رو حرفام درمور خانوادش 

برعکس هم من هم اون یطوری برخورد کردیم تاامروز ک اگر مشکلی هم هست خانواده هامون ایجادش میکنن پشت هم باشیم اول بعد بقول خودش من اکر توگوش‌هرکی بزنی جلوی کسی بهت نمیگم چرا زدی و ازت دفاع میکنم میکم خوب کرذی ولی وقتی تنها بشیم دوست دارم دلیل منطقی داشته باشی یا ناراحتیو ببینم بکم دلیلش حداقل ناراحتیت بوده

نه خداروشکر شوهرم اصلا حساس نیست رو حرفام درمور خانوادش  برعکس هم من هم اون یطوری برخورد کردیم ...

خوبه...ینی عالیه

من شوهرم یکم بچه ننس

کارم سخت تره ینی اون ازم دفاع نمیکنه بیشتر پدر شوهرم دفاع میکنه

اصلا بعضی وقتا حس میکنم اگ میگشتم یه مردی با اخلاقیات پدرشوهرم برای خودم پیدا میکردم خیلی بهتر بود😂😂😂

ی مدتی دعوام شده بود به پدرشوهرم گفتم من فقط طلاق میخوام

پدرشوهرم برگشت بهم گف تو اگ طلاق بگیری بری از خونواده ی من منم اینارو میذارم کلن ازین شهر میرم اسم طلاق نیار جلو من‌.

take it easy! But...take it
خوبه...ینی عالیه من شوهرم یکم بچه ننس کارم سخت تره ینی اون ازم دفاع نمیکنه بیشتر پدر شوهرم دفاع می ...

اخییی 

پدرسوهر من برعکس خیلی بده منتظره دعواس

ولی شوهرم خیلیییییییی خوبه خیلییییی 

وای توی شهر ما این کارو خییییلیییی بد میدونن مگ پدر از دخترش سیر میشه که بفرستتش بره.من ۴ ساله توی ...

ربطي به سير شدن نداره

ولي هيچ بدري نميخاد پشت سر دخترش حرف باشه

هيچ پدري هم نميخاد دخترش ي زندگي با ثبات نداشته باشه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻