2777
2789
عنوان

عقد یا عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 39 پست
شوهرم خودشم دوس داره دیشب گفت ازخدامع بریم عروسی کنیم (چون واقعا خودمون باهم مشکلی نداریم اصلا ولی خ ...

شوهرت از پذیرفتن مسئولیت زندگی میترسه و میخواد یکم دیگ وقت بخره

نمیدونم بنظر من اینجوری اومد.

وگرن تو خونه ی خودتونم ک باشین میتونه همزمان شغل پر درامد بزنه

take it easy! But...take it
عزیزم وقتی شرایطش رو دارید چرا که  همین الانم خیلی دیر کردید اینم بگم همیشه بلندپروازی و ط ...

اخه من کسی خونمون نیست ینی مامانو بابام خستن فقط بعدشوهرم خ راحته

میاد کیره همش اینجاست و میگه توخونه بابات مشکلی نداری که خداروشکر پس بزار من یجوری کارامو بکنم وقتی عروسی کردیم بریم بگردیم فقط و عشقو حال کنیم بعد چندسالم بچه بیاریم

میگه الان بریم تا من بخام جمع و جوررکنم خودمو سن بچه داری شدنمون شده و به تفریح نمیرسیم(خیلی هم دنبالشه ها ینی همش دنبال کاره بیچاره خ تلاش میکنه ازاین پسرایی بود ک تو دوره دوستیمون اصلا تاظهرخاب بود بعدشم ک کلا درحال خوش گذروندن بود ولی به کحض عقدمون ازفرداش رفت پیش باباش سرکار و توفکر زندگی افتاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت از پذیرفتن مسئولیت زندگی میترسه و میخواد یکم دیگ وقت بخره نمیدونم بنظر من اینجوری اومد. وگرن ...

نه بیچاره واقعا دوس داره عروسی کنیم و واقعا هم ویژگی بدی نداره و خیلی خوبه  ااین ادمایی بوده ک اصلا سرکارنمیرفته تو دوستیمون اصلا همش خاب بود و تفریح عقد کردیم رفت سرکار پیش باباش و الانم خیلی پیگیره و خانوادشم همینطور ک شغل مستقل براش ایجاد کنن درکمار کار پدرش ولی خب هنوژ چیز مناسبی پیدا نشده....نمیخاد وقت بخره میگه میخام کامل بریم ک اذیت نشی

استباه كردي خودت گفتي

بگو پدرت زنگ بزنه به بدرش بگه نميخوايين عروستون رو ببرين؟ و بگه دخترم روي سر ما جا داره ولي بالاخره ازدواج كرده كه مستقل بشه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
اخه من کسی خونمون نیست ینی مامانو بابام خستن فقط بعدشوهرم خ راحته میاد کیره همش اینجاست و میگه توخو ...

یکم توی تایپ دقت کن عزیزم اعصابم خورد شد😂

بنظر من هرچی زودتر برین بهتره

درسته که تو خونه ی پدرت راحتی ولی کم کم دخالتهای زیاد خانواده هاتون کار دستتون میده ها

نه بیچاره واقعا دوس داره عروسی کنیم و واقعا هم ویژگی بدی نداره و خیلی خوبه  ااین ادمایی بوده ک ...

شوهرت با ابن اخلاقش هزار سال ديگه هم مستقل نميشه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
بنظر من اصلا دوره ی عقد لازم نیس من خودم ۴ ساله عقدم  ۴ سال دیگم قراره عقد باشم😐😓 ولی اگ د ...

وای هشت سال😣شما جرا

ازه ولی خب بنظرم نیازه 

من خودم با اینکه شوهرم و اذعا میکردم تودوره دوستی کامل شناختم ولی بعد اژدواج دیدم خیلی نشناختم و خیلی از اتفاقاتو باهم تجربه کردیم و تازه یاد گرفتیم کنارهم کجا چطور رفتارکتیم و طرفمون ازمون چی میخاد 

من با یکسالونیمش دوسالش کاملا موافقم

ادم بره عروسی کنه خونه خونش مسیولیت هایزمختلف رودوشش هست تازه باید باهمسرشم سروکله بزنه و دعوا کنن تا همو بشناسن؟اصلا خوب نیست

استباه كردي خودت گفتي بگو پدرت زنگ بزنه به بدرش بگه نميخوايين عروستون رو ببرين؟ و بگه دخترم روي سر ...

وای توی شهر ما این کارو خییییلیییی بد میدونن

مگ پدر از دخترش سیر میشه که بفرستتش بره.من ۴ ساله توی عقدم هنوزم که اسم عروسیم میاد بابام گریه اش میگیره میگ نه هنوز زوده باش خونمون

ازونور پدرشوهرم هی میگ خونه بخریم عروسمونو ببریم

ازونور شوهرم میگ من تا درسمو کارم ردیف نشه عروسی نمیگیرم😒

وای هشت سال😣شما جرا ازه ولی خب بنظرم نیازه  من خودم با اینکه شوهرم و اذعا میکردم تودوره دوست ...

باور کن

تازه بیشتر از ۸ سال نشه صلوات☹

من شوهرم درس میخونه کارش هنو ردیف نیس

بقول تو باباش وضعش خیلی خوبه تو شهرمون دیگ باباش معروفه ب پولداری

ولی اون میگ من باید کارم مستقل باشه

کلاااافه شدم دیگ

وای ببین چشمم آب نمیخوره شوهرت حالا حالاها بگه بریم سر زندگیمون.شما تو عقد زن و شوهر کامل شدین یا نه ...

نه ببین میدونی اخلاقاش یطوریه 

مثلا کلااااااااا ازاینکه من اذیت شم بیزاری داره 

ن تواین موردا کلاااااا

ببینه کار میکنم عصبی میشع ناراحت میشه

ببینه ناراحتم عصبی میشه 

عرچیزیو هرکاریو میکنه ک من اذیت نشم توزندگیم وقتی غصه دعواهای مامانامون باهمو میخورم  بهم چیزی میکع ک چرا 

بخاطراون میگه یکم صبرکن من دستم توجیب خودم باشه بهتره 

دنبال کارای محتلفم میره ها ذیذم میاد با بابامو باباش صحبت میکنه ک بنظرتون این کار شروع کنم پرسیدم درامدش انقدره کارش اینطوریه ولی خب هردفعه یه موضوعی رایشو زده

چرا ۴سال دیگه‌هم بمونی؟

چون بدبختم

چون اقای شوهر راضی نیس مثه شوهر این خانوم بره پیش پدر پولدارش کار کنه 

میگ باید شغل مستقل و خووووب داشته باشم

این خووووب منو کشته

هر شغلی بهش میگی میگ نه این خوب نیس

احتمالا منتظره دکتراشو بگیره تدریس کنه تو دانشگا

باور کن تازه بیشتر از ۸ سال نشه صلوات☹ من شوهرم درس میخونه کارش هنو ردیف نیس بقول تو باباش وضعش خ ...

نه شوهرم نمیگه من باید کارم مستقل باشه حتما 

میکه میخام مستقل باشه کنارکار بابام ک بتونیم یوقتایی یکارای بکنیم به هرحال صدا ازش درنیاد ک چرا اینکارو کردید مستقل درامد داشته باشیم کسی نمیتونه بحرفه راستم میگه خب

الان شوهرم هرچی کادو میخاد بخره برام نمیگم ارزون میخره ها ولی خب میدونم ک برام خیلی دلش میخاد خرج کنه ولی از خانوادش مثلا روش نمیشه

چون خرید میریم یا سرویس عقدو کادوهای اول عقذمون و رستورانو اینجور جاها خیلیییییییی بینهایت خرج میکنه خودش بزور برام چیزی میخره و اینا ولی یه جاهایی تومناسبتا مثلا تولدی باشه جیزی کمتر میکنه میگه ببخشید درشانت نیست ایشالا عروسی کردیم بهتریناشو برات انجام کیدم....