2777
2789
عنوان

ب نظرتون خدا بدی های شوهرم رو. می بینه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 123 پست
دلت نشكنه عزيزم.اگه اول راهي بايد حسابي سعي كني از اين عادت بندازيش وگرنه سخت ميشه كارت.

دوسال ازدواج هستیم 

نمیشه 

خیلی خاطر اونا رو میخواد 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

عزیزم توهم یکم بی تفاوت باش میدونم سخته اما چاره چیه توکه محبت میکنی بی فایدس پس اول باهاش حرف بزن بگو دلخوری بگو محبتشودوست داری و این واست نیازه اگه تاثیرنراشت توهم بی محبت شو 

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها  بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا دلم شکست چند وقته زندگی مون همی جوری شده  همش میخواد بره خانه باباش  ی شب آگه ...

خب عزيزم محبتت رو بيشتر كن به خودت وابسته ش كن كاري نداره

بعدشم نميدونم چرا اكثر خانوما رو محبت شوهرشون به مامانشون حساسن خب قبول كنين عشق مادر يچيز ديگه س قضيه همسر هم جداس نه اينكه ارلويت بندي و جنگ باشه

خرید محصولات آرایشی و بهداشتی اورجینال از آمریکا و کانادا و کره و قبول هر گونه سفارش از سایت های ترکیه و آمریکا پیج اینستاگرام ما @sarisin.beauty_shop
ببخشید میپرسم اگه مشکل مالی دارین که قابل درکه وگرنه یک چیزی توی خونه ، دقت کنید توی خونه داره آزارش ...

از خانه بودن بدش میاد 

شاید بچه نداشتن اذیت ش می کنه 

مشکل مالی نداریم 

من همین دیشب دم افطار گفت بریم اونجا گفتم چشم 

شب قبل ش هم اونجا بودیم 

بالاخره خسته میشه آدم همش همش بره اونجا 

تازه مادرش اینا هم همش غر می زنن ک گوشت گرون شده برنج گرون شده 

ولی بازم دوست داره بره 

درد اصلیشو پیدا کن ببین از چی ناراحته از چی غصه میخوره سر چی یهو اینطور میشه ولی اصلا انتظار نداشته باش با مادرش همونطوری باشه که با تو هست چون مادر و فرزند خیلی بهم نزدیک هستن چون از روز اول توشکم مادر بوده بزرگ شده کنارش بوده اون تربیت کننده اش بوده یه مادر خوب میفهمه بچه اش از چی ناراحته چجور برخورد کنه یه فرزندم خیلی با مادر راحت هست تو هم سعی کن دردشو با آرامش پیدا کنی

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

عزیزم تو رو خدا کوتاه نیا از الان عادتش بده هرشب نرین من امشب تا مرز طلاق رفتم دو ساله مادر شوهرم فوت کرده ولی شوهرم همچنان هر شب می ره خونه برادرش منم دیگه بریدم خسته شدم

متاسفانه مردامون مرد زندگی نیستن و تو ایستگاه نیستن هنوز متوجه نیستن وظیفشون چیه 

خانوادشونم تازه بچشون زن میگیره  با توجهات ویژه و احترام  عروس و خانوادش تازه میفهمن چه عزیزی و از دست دادن تازه یادشون میافته محبت کنن و این بد بختای محبت ندیده میپرن بغل خانوادشون 

و این میشه که ما با یه عده پسر بچه مرد نما طرفیم و باید مثل بجه ها تر و خشکشون کنیم و دهنشونو ببندیم 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
یعنی دعا گرفته مادرشوهرت اونو جذب خودش کرده وازشما سرد شده امکانش هس خیلی مراقب باش....

من ک روز ها سوره بقره پخش می کنم. تو خونم 

گاهی هم آب متبرک درست می کنم 

چون خیلی بیش از حد سمت مادرش هست 

اما بازم نتیجه نداده 

دیگه چ. کار کنم 

عزیزم یکم نادیده بگیر خودتو باچیز دیگه خوشحال نگه دار هیچ مشکلی نیست رفته تو غار تنهاییش درست میشه م ...

اخه چرا با مادر و خواهرش همش بگو. بخند داره 

همین امشب آگه خانه باباش بودیم کلی حال ش خوب می بود 

دعا گرفتن واستون  ناراحت شدم میگم ی مدت ن بیار تو کارش بگو دوس دارم باهم بگذرونیم منم ب عشق ن ...

وای بد تر میشه 

چند بار گفتم من. نمی ام خانه بابات 

خودت برو 

کلی رفت توقیاافه 

اخه چ جوری باطل کنم 

هر روز سوره بقره می خونم 

ب نطرم خیلی راحت چشم. می خوریم 

عزیزم خدامیبینه ولی انگارخوشش میاد خودش تو قرآن گفته اگر زنتون ب حرفتون نبود کتکش بزنین😢😢بخدا خیلی ...

دختر گلم چرا بیخودی چنین حرفی به خدا نسبت میدی 

خدا میبینه خوب هم میبینه ازقدیم گفتند صبر خدا زیاده ولی وقتی صبرش تموم میشه چوب میزنه میگن چوب خدا صدا نداره اگه بزنه دوا نداره

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین