2777
2789
عنوان

ب نظرتون خدا بدی های شوهرم رو. می بینه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 123 پست
۳۴سوره نسا

عزیزم در ترجمه اومده زنانی که نافرمانی میکنن در مسائل معاشرت چرا مسائلو قاطی میکنی 

زنه  رابطه نامشروع داره چکار کنن با برگ گل نازش کنن

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
درد اصلیشو پیدا کن ببین از چی ناراحته از چی غصه میخوره سر چی یهو اینطور میشه ولی اصلا انتظار نداشته ...

درد ش اینه ک خانه و زندگی رو ول کنیم 

فقط بریم خانه باباش 

اخه من عاشق خانه م هستم 

تو خانه م ارامش دارم 

غذا پختن و لباس شستن و منتطر ش موندن رو دوست دارم 

اما اون فقط میخواد بریم اونجا 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بد تر میشه  چند بار گفتم من. نمی ام خانه بابات  خودت برو  کلی رفت توقیا افه&nb ...

بذار قیافه بگیره ناراحت‌شه 

مهم اینه عادت میکنه ک نره و تو خونش بشینه پیش زن و بچش والا

تو خونه حتما حتما سرگرمش کن

باید بری پیش دعا نویس 

من ک تا حالا نرفتم نمیدونم 

متاسفانه مردامون مرد زندگی نیستن و تو ایستگاه نیستن هنوز متوجه نیستن وظیفشون چیه  خانوادشونم ت ...

دقیقا 

مادر شوهرم  ی لباس اتو. نزده برای شوهرم موقع مجردی

الان میریم اونجا بر میدارم لباس هاش رو می شوره

شوهرم همیشه میگه مجردی ش لباس ش رو خودش می شسته ها 

الان ب چشم کم اینجوری با محبت شده مادرش 

بذار قیافه بگیره ناراحت‌شه  مهم اینه عادت میکنه ک نره و تو خونش بشینه پیش زن و بچش والا تو خو ...

بخدا عادت نمی کنه 

ی شب آگه نریم زنگ. میزنه با تک تک شون حرف میزنه 

اخه چرا با مادر و خواهرش همش بگو. بخند داره  همین امشب آگه خانه باباش بودیم کلی حال ش خوب می ب ...

نگران نباش هر چقدر خودتو حساس نشون بدی از این حالتت برای جلب توجه بیشتر سواستفاده میکنه مطمین باش خیلی عادی خودتو خوشحال نشون بده مطمین باش میگذره اینطوری نمیمونه.اگه رابطتت با مادر شوهرت خوبه یه کم در جریان بزار ببین به اونا چیزی نگفته.شاید مشکلی داره .نی نی میخواد، یا چیزی دیگه

درد ش اینه ک خانه و زندگی رو ول کنیم  فقط بریم خانه باباش  اخه من عاشق خانه م هستم  ...

چون وابسته هستش برای خوب کردن حال دلش برو خیلی سخته ترک وابستگی بهتر برای خراب نشدن زندگیت برین خوب ولی اگر مشکل خانواده شوهرت گوشت و برنج به شوهرت بگو گوشت برنج گهگاهی بخره برین به دل شوهرت برو اونم به دل تو بیاد اینا درد نداره که اگر دور از جونت مثل من خیانت همسرتو میدی اونو نمیگفتی درد برو باهاش نزار افسرده بشه

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
نگران نباش هر چقدر خودتو حساس نشون بدی از این حالتت برای جلب توجه بیشتر سواستفاده میکنه مطمین باش خی ...

مادر شوهرم ک. ی عفریته ب تمام. معناست. اون با من. مخالف هست 

بازها ب شوهرم گفته مجبور شدم برات زن بگیرم 

مادر شوهرم ک. ی عفریته ب تمام. معناست. اون با من. مخالف هست  بازها ب شوهرم گفته مجبور شدم برات ...

خدا همه شونو به راه راست هدایت کنه عزیزم متاهلی گرفتاری های خاص خودشو داره به هر شکلی شده باید مشکلتو حل کنی پس رفت واومد با اونها خیلی نمیتونه خوب باشه 

عزیزم خدامیبینه ولی انگارخوشش میاد خودش تو قرآن گفته اگر زنتون ب حرفتون نبود کتکش بزنین😢😢بخدا خیلی ...

تو قران گفته کتک بزنین؟

چرا دست میبرین تو قران من اصلا همچین چیزی نشنیدم.

مردا بد ذاتن چه ربطش به قران.

لطفا بگو تو کدوم سوره این جور چیزی نوشته

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه