2777
2789
عنوان

قلب

91 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من هشت هفتم بنظرتون قلب نی نیم تشکیل شده؟دکتر سونو نوشته میترسم برم تشکیل نسده باشه استرس بگیرم،درد یا لکه بینیم ندارم

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به سلامتی طبیعی آدم از روز اول استرس داااااااره تا وقتی بچه  بیاد تو بغلتش از اون به بعدماسترسها خوشی ها و نگرانی های خودشو داره .مزه اش به همین دلنگرانی هاشه دیگه .مادر شدی دیگه باید خیلی قوی باشی 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
آره عزیزم انقدم حال میده واسه اولین بار صدای قلبشو میشنوی به نظرم صداشو ضبط کن باگوشی چیزی

با صلاح خدا شنیدم صدای قلبشو میخوام ظبط کنم شوهرم گوش بده😍چون نیست پیشم

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
با صلاح خدا شنیدم صدای قلبشو میخوام ظبط کنم شوهرم گوش بده😍چون نیست پیشم

منم تنها رفتم خیلی لحظه خوبی .گروپ گروپ گروپ 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا